It’s Christmas time… aan de slag met Dremel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Nu de Kerst er aan zit te komen, is het tijd om de kerstdecoratie weer tevoorschijn te halen en de kerstboom op te tuigen. Het is en blijft een bijzondere en mooie tijd. Een tijd om samen met je dierbaren door te brengen, op de manier die bij jou past. Wij zijn ook aan de slag gegaan met kerstdecoratie! Een hele leuke DIY, die we in samenwerking met Dremel hebben uitgewerkt, namelijk een waxinelichthouder! Lees je mee? Wij leggen het stap voor stap aan je uit! 

Benodigdheden

Eerst zetten we op een rijtje wat je allemaal nodig hebt voor deze DIY: 

Stap #1: Teken de takjes af en maak op maat 

Het is belangrijk dat de takjes de lengte hebben van het blikje dat je hebt gekozen. Zorg er dus voor dat je dit goed opmeet en aftekent. 

Vervolgens gebruik je de Dremel Lite in combinatie met de EZ SpeedClic snijschijf voor hout om dit op maat te maken. En, geloof ons: dit heb je binnen no-time gedaan. Je hoeft er zelf geen kracht voor te zetten en het is direct allemaal netjes afgewerkt. Wat ons zo aanspreekt in de Dremel Lite is dat het een ontzettend handzaam en compact product is die je snel kunt gebruiken. Het werkt écht top!

Stap #2: Lijm de takjes vast

En dan de tweede stap: het vastlijmen van de takjes. Plaats een glue stick in het lijmpistool en laat het even goed opwarmen. Vervolgens pak je de op maat gemaakte takjes en doe hier een aantal dotjes lijm op. Daarna kun je het eenvoudig naast elkaar vastmaken op het blikje.

Stap #3: Time for some snow!

Sneeuw hoort natuurlijk bij kerst en zorgt echt voor een Christmas vibe! We hebben ervoor gekozen om met een sneeuwspray de waxinehouder wat meer kerstsfeer te geven. Zorg ervoor dat het onderin echt bedekt is met ‘sneeuw’ en dat het er een fade is naarmate het hoger komt. 

Het resultaat! 

That’s it! Nu heb je een superleuke waxinelichthouder die perfect past bij de Kerst. Wij zijn benieuwd of jij er zelf ook mee aan de slag gaat. Wil je alles stap voor stap bekijken op video? Check dan de video op ons YouTube kanaal hieronder. 

Succes met het maken van deze leuke, makkelijke DIY! En, natuurlijk wensen we jullie en mooie Kerst! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Herken je dat gevoel dat je tevreden bent met je interieur, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *