Huizenjacht uitzending!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gezien was Mariëlle woensdag 22 november te zien in Huizenjacht. Voor dit programma heeft zij haar logeerkamer omgetoverd tot een super leuke kamer! Ben je benieuwd wat Mariëlle heeft gemaakt? In deze blog vertellen we er meer over. 

Huizenjacht

Allereerst wil ik, Mariëlle, jullie bedanken voor alle lieve reacties! Het was toch wel eventjes gek om jezelf op tv te zien, maar heel erg leuk. Toen de filmploeg was geweest heb ik gelijk gevraagd of ik zelf ook een DIY video er van mocht maken en dat kon delen op ons YouTube kanaal. Ik vind het namelijk leuk om dat aan jullie te laten zien. En, het mocht/kon. Dus bij deze! Ik heb drie verschillende “do it yourselfs” gemaakt: de stoelen aan de wand, de poef van een autoband en een tafeltje van een koffer + kruk.

Stoelen aan de wand

Heel eerlijk gezegd moet ik de credits geven aan mijn vriend. Joey kwam namelijk met het idee om stoelen aan de wand op te hangen en dan aan het onderstel kleding op te hangen. Ik kocht drie oude klapstoelen bij de kringloop en deze heb ik geverfd en geschuurd. Ik vond het iets te veel om alle drie de stoelen aan de wand op te hangen, dus ik heb er één gebruikt als nachtkastje.

Poef van autoband

Jeetje, wat een klus was het… daar had ik me wel eventjes in vergist. Van een autoband heb ik een poef gemaakt en je kunt het ook gebruiken als tafeltje als je het omdraait. Het enige wat je nodig hebt is een houten plaat (die je op maat rond moet maken), touw (heeeel veel touw), lijm voor het lijmpistool, lijmpistool (duhhhh ;-)) en een autoband. De houten plaat maak je op maat, zodat ‘ie precies op de band past. Deze boor je vast. Vervolgens begint het lijmen. Elke keer draaien, draaien, draaien… en natuurlijk tussendoor lijmen. Tip: doe dit met z’n tweeën!

Tafeltje maken van oude koffer

Deze DIY vond ik ook heel erg leuk! Ik heb van een oude koffer en een onderstel een leuk tafeltje gemaakt. Hierdoor krijgt het echt een vintage look.

Hieronder zie je de band (poef) en het tafeltje!

ALLE BEELDEN BEKIJKEN?!

Wil je alle beelden bekijken die ik heb gemaakt voor Huizenjacht? In de uitzending werden een aantal “vlogbeelden” gebruikt. Maar in de video op ons YouTube kanaal vind je ALLE beelden. Deze video vind je hier.

Huizenjacht terugkijken?

Heb je het gemist en wil je het terugkijken? Leuk! Dat kan hier of kijk hieronder.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiratie voor de tuin

Ik kan niet wachten op de zomer, jullie? Hopelijk krijgen we weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *