DIY voor meer kleur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als de zon weer lekker begint te schijnen, dan krijg ik gelijk zin in meer kleur en vrolijke spulletjes in huis! Altijd leuk om je interieur mee op te vrolijken en een zomers gevoel te krijgen. Daarom speciaal voor jullie een leuke DIY van Westwing voor meer kleur! Ik vertel je graag meer over deze DIY!

Do it yourself

Ben je creatief en doe je vaak een ‘Do it yourself’ (DIY) project? Ik ben benieuwd wat jouw leukste DIY project is! Je kunt zoveel dingen omtoveren in iets anders. Zo heb ik bijvoorbeeld een simpel bijzettafeltje een marmeren look gegeven met folie! En het allerleukste is dat het niet eens veel hoeft te kosten. Ideaal. 😉 In het magazine van Westwing vind je ontzettend veel leuke ideeën. Echt een aanrader om eventjes rond te kijken voor leuke DIY-projecten voor jouw huis. Westwing heeft allerlei filmpjes gemaakt waarin ze laten zien wat je nodig hebt en hoe je het moet maken. Super handig!

De foto’s in deze blog komen dan ook uit het DIY filmpje van Westwing.

Maar Westwing doet natuurlijk veel meer dan alleen deze leuke DIY ideeën delen met ons. Bij Westwing vind je de meest inspirerende producten voor jouw interieur. Het werkt eigenlijk als volgt: je meldt je aan bij Westwing en vervolgens krijg je toegang tot de selectie exclusieve merken. Van elk product zijn er maar een paar, waardoor sommige na de start van een sale al snel zijn uitverkocht! Hou een sale dus goed in de gaten en vind de leukste meubels voor een leuke prijs. 😉 Een super leuk concept, waardoor de leukste meubels betaalbaar zijn/worden!

Kleurrijke vaasjes

Oké, terug naar de DIY! 🙂 Bloemen zijn altijd leuk in huis, of het nou groot of klein is. Maar het is ook leuk als je kunt afwisselen met vazen/vaasjes, vind je niet? Vandaar dat ik deze DIY graag met jullie deel! Met deze DIY heb je weer leuke vaasjes waar je voldoende mee kunt afwisselen.

Wat heb je nodig voor deze DIY? Easy: tape, glazen flesjes (vind je ook vaak bij kringlopen!), aluminium folie en verfspray.

Let op! Gebruik iets waarop je kunt spuiten. Niet dat bijvoorbeeld je tafel straks allerlei kleuren heeft in plaats van het flesje… 😉

Schermafbeelding 2016-07-19 om 17.32.46

Stap 1

Het flesje krijgt een leuk streeppatroon. Dit doe je door met tape meerdere banen op het flesje te plakken! Hoelang je bezig bent is natuurlijk afhankelijk van het aantal flesjes dat jij wilt.

Stap 2

De bovenkant van het flesje moet beschermt worden tegen het verf spuiten. Gebruik hiervoor de aluminium folie. Dit bevestig je zoals op onderstaande foto:

Schermafbeelding 2016-07-19 om 17.38.03

Stap 3

En, nu komt het: we gaan de verf spuiten! Hou het flesje dus op een plek waarvan het niet erg is dat er verf op komt. Bespuit de onderkant van het flesje (overal waar geen aluminium folie is) met de verfspray. Je kunt voor verschillende kleuren verf kiezen voor wat afwisseling in kleur. Altijd leuk!

Stap 4

Het is nu belangrijk dat je het goed laat drogen. Anders krijg je misschien vlekken en dan is je DIY project niet echt geslaagd. 😉

Stap 5

Als de flesjes droog zijn, verwijder je de tape. Wanneer je dit hebt gedaan zie je het leuke patroon! Als laatste plaats je nog een mooie bloem in het vaasje en je bent klaar! Tadaaaa! Je eigen gekleurde vaasje.

Schermafbeelding 2016-07-19 om 17.41.36

Vind je het ook niet een super leuk idee van Westwing? Ik wel! Zo hebben ze nog veel meer leuke ideeën. Bijvoorbeeld voor moederdag, Pasen en veel meer. Kortom: genoeg inspiratie!  

Wil je liever het filmpje van deze DIY zien? Kijk dan eens hier!

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met dit leuke DIY projectje! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Stijlvol en eigentijds: By-Boo!

Misschien heb je het merk al wel eens voorbij zien komen: By-Boo....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *