DIY: meubels maken

Inspiratie tijd: 2 minuten

Iets waar wij ontzettend enthousiast van worden, dat is een DIY project. Bij een doe-het-zelf meubel maken denk je misschien al gauw aan het gebruik van hout of het opknappen van een kringloopvondst of erfstuk. Maar vandaag slaan we een andere weg in. Namelijk, met kunststof! Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan verder.

 

Trend alert

Iets wat je veel ziet terugkomen in de interieurtrends van 2023, is organische vormen. Dit zie je in meubels, spiegels en decoratie. Er zijn talloze leuke doe-het-zelf ideeën voor het maken van een organisch gevormd item. Denk hierbij aan zelf een tafelblad uitzagen in de gewenste vorm, het kleien van een decoratiestuk of het zelf decoreren en schilderen van een canvas. 

 

Ook met kunststof kun je iets moois maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk bijzettafeltje? Je kunt kunststof zagen, erin boren en met warmte kun je het zelfs ombuigen. Ideaal voor een mooie DIY dus! Bij PerlaPlast Kunststofshop kun je de gewenste soort kunststof op maat bestellen en zelf aan de slag gaan. 

 

Aan tafel

Heb jij een tof idee voor een eethoek? Of misschien heb je wel een mooie designer set gezien, maar laat je portemonnee het niet toe om deze droom waar te maken. Dan is dit een ideaal idee voor jouw doe-het-zelf project. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kunststof tafelblad met een stalen onderstel? En ook eetstoelen kun je zelf maken. En wat super handig is, dit kun je gemakkelijk schoonmaken en zelfs in je tuin of op het balkon zetten! Alle nodige toebehoren voor het project kun je ook vinden bij PerlaPlast Kunststofshop. Ideaal!

 

Inspiratie

Misschien ben jij wel gek op een leuk klusproject, maar heb je nog geen inspiratie. Dan kun je altijd eerst even wat interieurtijdschriften erbij pakken of bijvoorbeeld door Pinterest scrollen voor inspiratie. Maak een eigen moodboard, noteer de materialen en tools die je nodig hebt, maak een schets van wat je wil maken en je kan aan de slag!

 

Wat wordt jouw volgende DIY project? Je kan dus een hele eethoek maken, maar het ook klein houden met een klein meubel of accessoire. Succes en vooral…veel plezier!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tijd voor een nieuwe uitstraling…

Zoals sommige van jullie misschien al voorbij hebben zien komen op mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *