DIY-Kerstcadeaus personaliseren

Inspiratie tijd: 3 minuten

It’s the most wonderful time of the year! Dat betekent warmte, gezelligheid, lekker eten en… cadeaus. Allemaal superleuk toch? Maar misschien kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor het inpakken van je kerstcadeaus. Denk je nu “kom maar door!”? Lees dan vooral verder. 

Unieke cadeaus

Wanneer je een cadeau ontvangt, is het toch wel extra leuk als deze ook mooi is ingepakt. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Mogelijkheden genoeg! Onlangs hebben wij een superleuke en handige gadget ontdekt van COLOP. De e-mark, een bekroonde mobiele printer. Hiermee kun je je creativiteit helemaal laten gaan en op allerlei objecten jouw zelfgemaakte ontwerp in kleur printen. De printer heeft het formaat van je handpalm, waardoor het erg makkelijk in gebruik is. In één soepele beweging druk je jouw al ontwerp op een object. Ideaal! 

Zo kun je cadeaus op een persoonlijke manier inpakken, of iets bedrukken en cadeau geven.

Gebruik de mobiele printer

Om jouw cadeaus op een speciale manier in te pakken, zijn er allerlei inpak technieken waardoor het er net even anders dan anders uitziet. Deze kun je gemakkelijk op Pinterest, TikTok of YouTube opzoeken. Als je dit te lastig vindt, dan kun je met de COLOP e-mark zonder moeite er iets moois van maken. Je kunt direct op het inpakpapier een ontwerp printen, of met de handige tool, app en het bijgeleverde lint een persoonlijk lintje om jouw cadeau binden. En dit hebben wij voor jou uitgetest! Lees verder voor de stappen om de e-mark te gebruiken.

Stap 1

Om te beginnen zorg je ervoor dat je de e-mark goed hebt geïnstalleerd met de bijgeleverde cartridge. Hiervoor zit een uitgebreide uitleg met plaatjes in de doos. Easy!

Stap 2

Vervolgens zorg je ervoor dat je de app van COLOP download, door middel van het scannen van de QR-code. Dit kun je ook alvast voor stap 1 doen. Heb jij geen smartphone of vind je het op je computer gewoon makkelijker? Dan is er ook software beschikbaar voor Windows.  Het is maar net wat jij makkelijker vindt. 

Stap 3

In de app kun je kiezen hoe je de mobiele printer wil inzetten. Je kunt jouw ontwerp maken, verzenden of afdrukken op een object of lint. Je kan in de app kiezen uit bestaande ontwerpen of een eigen ontwerp maken. Deze sla je op in de app.

Stap 4

Dan is het tijd om jouw ontwerp af te drukken op het voorwerp naar keuze. Er zijn ook handige tools bijgeleverd om het juist uit te lijnen. Handig als je niet zo’n vaste hand hebt. Wil je het liever in een boog printen? Dan kan dat natuurlijk ook gewoon en laat je de tools achterwege!

Wrap it up!

Is het allemaal gelukt met het printen? Dan is het tijd om jouw geprinte items toe te passen. Inpakken maar! Wij hebben de mobiele printer gebruikt om een romper te bedrukken en om leuke kerstlintjes te maken. De met de lintjes hebben we cadeau de finishing touch gegeven. We zijn blij met het resultaat!

Vind jij het ook een leuk DIY-project en wil je zelf aan de slag? Of ken je misschien iemand waar dit het perfecte cadeau voor is? Wacht dan niet langer, want je krijgt nu speciaal voor kerst minstens 10% korting! Shop hier de COLOP e-mark. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Terug van weggeweest: de old-school letterbak (DIY-tip!)

Iedereen kent h’m wel: de letterbak. Inmiddels is die te vinden in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *