De kinderkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het aankleden van de kinderkamer is altijd erg leuk, vind ik. Je kunt er helemaal mee los gaan en je kunt het zo gezellig maken als jij wilt. Extra leuk om het een persoonlijke touch te geven. Kies daarom voor een stoere vlaggenlijn mét naam. En, dit kun je helemaal zelf maken! Ik vertel je er meer over in deze blog. Let’s go! 

Keep it personal 

Wil je een persoonlijke touch in de kinderkamer? Dan is deze DIY echt een aanrader. Een vlaggenlijn met naam! Je kan het ook erg leuk ophangen in een speelhoekje of bijvoorbeeld cadeau aan iemand geven. Voor deze DIY heb je drie handige en fijne Dremel tools nodig. Om te beginnen de Dremel DSM20. Met deze mini zaag kun je vrijwel elk materiaal zagen. Doordat het erg compact is, werk je altijd nauwkeurig. 

Kleed het leuk aan

Natuurlijk komt er meer bij kijken: kleed het leuk aan! Heb je bijvoorbeeld een keukentje? Hang het daarbij! Of wil je een mooie speelplek creëren in de kinderkamer? Dan mag een vlaggenlijn natuurlijk niet ontbreken. Op deze manier maak je het echt helemaal af. Voor welke uitstraling ga jij? Kies je ook voor een stoere look en ga je voor zwart? Of wil je juist een vrolijke kleur? Het kan allemaal. 

Maak het jezelf gemakkelijk met Dremel tools! 

Ben je van plan om deze, of een andere, DIY te maken? Mijn tip is om dan de tools van Dremel te gebruiken. Het werkt niet alleen heel erg fijn en soepel, maar het belangrijkste: je maakt het jezelf zo gemakkelijk mogelijk! We hebben al eerder wat verteld over de handige zaag van Dremel, de DSM20, maar ook de Multipurpose guide is een aanwinst. Je zaagt elke vorm gemakkelijk in een groot aantal materialen. Dit kan helemaal gecontroleerd uit de vrije hand. Denk aan materialen zoals laminaat, gipskarton, hout, glasvezel en meer. Voor deze DIY is het wel belangrijk dat de plankjes niet dikker dan 19 mm zijn. Op deze manier weet je zeker dat het goed er doorheen komt. 

Gereedschap

Benodigdheden

  • Houten dunne plankjes met een dikte van max 19 mm
  • Touw 
  • Verf 

Bekijk hier de video om alles stap voor stap te bekijken! 

Wil je ook even de andere DIY’s bekijken? Klik hier voor de eerste DIY (boter, kaas en eieren) en hier voor de tweede DIY (boekenbak). 

Wij zijn benieuwd naar jouw vlaggenlijn en eventuele andere DIY’s! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste tuininspiratie van MADE.COM op een rij

Ik geniet er echt van dat het zonnetje zich steeds vaker laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *