Creep it real!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Halloween staat over een paar dagen alweer voor de deur. Écht Halloween vieren doen we misschien niet, maar wie houdt er nou niet van het decoreren? Een leuke herfstachtige en misschien wel griezelige sfeer wil je dan toch niet missen?  Wil je wat tips om jouw huis Halloween klaar te maken? Lees lekker verder voor DIY tips!

 

Pompoenen

 

Pompoenen snijden! Ja, ik weet het… het is heel cliché! Maar voor Halloween zijn deze oranje decoratie stukken niet te missen! De pompoenen kun je op meerdere manieren stylen rondom jouw huis. Zet ze bijvoorbeeld bij de voordeur met wat leuke kaarsen erbij. Misschien heb je binnen een open haard? Pompoenen passen hier perfect bij! Je hoeft de pompoenen natuurlijk niet uit te snijden. Je kunt ze ook beschilderen, er kaarsen van maken en nog veel meer! Er zijn ook kleinere pompoen varianten in verschillende kleuren. Leuk voor een mix and match.

Wanneer je de pompoen wél uit gaat snijden, kun je van het overige vruchtvlees ook nog een gerecht maken. Bijvoorbeeld pompoensoep, heerlijk! Zo kom je al helemaal in de Halloween stemming! Let er wel op dat je een eetbare pompoen hebt als je dit wil. 

 

Griezelige decoratie

 

Ben je een echte Halloween fan? Dan kun je ook allemaal griezelige decoratie neerhangen en/of neerzetten! Denk hierbij aan vleermuizen, spinnenwebben en spinnen of skeletten. Dit kun je misschien zelf wel maken met behulp van wat tutorials. Al is online kopen misschien wel net zo gemakkelijk! 😉 

  

 

DIY krans 

 

Ben je gek op bloemen en wil je dit als decoratie gebruiken? Dan is het super leuk om een herfstkrans te maken! Hiervoor kun je herfstbladeren zoeken, kleine pompoenen proberen te vinden en wat leuke bloemen uitzoeken. Als bloemen kun je bijvoorbeeld wat afrikaantjes of zonnebloemen gebruiken. Het oranje, geel en misschien wat groen maakt jouw krans perfect voor de herfst en Halloween! 

 

 

 

In de Halloween stemming

 

In de Halloween stemming komen is meestal nét iets lastiger dan gewoon wat decoraties ophangen en/of neerzetten. Zoals je al hebt gelezen, kun je bijvoorbeeld pompoen gerechten maken van je overige decoratie stuk. Bakken is natuurlijk ook een optie. Denk bijvoorbeeld aan wat Halloween cupcakes, koekjes of donuts! Daarnaast kun je in jouw huis wat kaarsen neerzetten, deze geven dan nét die extra sfeer! 

 

Wil je dus wat meer Halloween sfeer, in jouw huis zien te krijgen? Wacht niet, maar steek je handen uit je mouwen!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: tapijten!

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn losliggende tapijten. Vloerkleden kunnen je woonkamer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *