De mooiste hondenmanden/kussens voor je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je wil graag jouw huisdier het beste en fijnste leven geven in jouw huis. Goed eten is belangrijk, maar ook een fijn plekje waar jouw hond lekker kunt uitrusten is essentieel. Zorg er daarom voor dat je de juiste items in huis haalt, maar kies ook voor iets dat het leuk uitziet! In deze blog lees je alles over de mooiste hondenmanden/kussens voor in jouw interieur. 

Dogs Companion

Kussens zijn net zo belangrijk voor honden als een bank bijvoorbeeld voor ons is. Wij relaxen ook af en toe heerlijk op de bank om uit te rusten en zo doen honden dat ook. Daarom is een juiste hondenmand/kussen kiezen van belang. Wij kwamen zo terecht bij Dogs Companion en zij hebben enorm veel goede en mooie items voor in huis. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft een grote groei meegemaakt. De producten zijn via de webshop verkrijgbaar en worden door heel Europa verzonden. Laten we snel beginnen met de inspiratie.

Jouw interieurstijl

Oke, laten we eerlijk zijn. Het liefst wil je wel dat de hondenmand/kussen bij je interieur past. Dat is helemaal geen probleem bij Dogs Companion. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedere stijl wel iets bij zit. Dit prachtige onderstaande kussen ligt heerlijk voor honden en staat ook nog eens mooi in een licht, natuurlijk interieur. Honden zijn gek op dit kussen, omdat het kussen gaat staan naar de lichaamshouding. Daarnaast is het warmte isolerend, koel in de zomer en warm in de winter, hygiënisch, mooie toevoeging in je interieur en licht in gewicht. Heb jij veel aardetinten in huis? Kies dan voor de ‘white sand’ variant. Ben jij juist gek op printjes en kleuren? Geen probleem! Kies dan bijvoorbeeld voor de ‘Country Field’. Deze past in bijna elk interieur en is echt een blikvanger in huis.

Creëer een plek

Wanneer je een mooie mand/kussen gaat aanschaffen is het belangrijk om hier echt een plekje van te maken in je interieur. Kijk waar het het beste zal staan. Is er genoeg ruimte voor de mand of het kussen? Zoals je hieronder ziet staat het kussen prachtig bij de accessoires om het kussen heen. Het kussen in lekker ruim, zodat de hond genoeg plek heeft! Kijk dus eens goed naar jouw interieur en leg de mand of het kussen dus niet in de gang bijvoorbeeld, maar zorg juist voor een mooie plek in de woonkamer/keuken. Op die manier heeft jouw huisdier ook het gevoel dat hij/zij erbij is.

Welke maat?

Uiteraard is het belangrijk om de juiste maat te hebben voor jouw hond. Het is fijn als hij/zij genoeg ruimte heeft, maar verzuipen in het kussen moet ook niet, haha! Neem daarom eens een kijkje welke maat het beste past bij jouw huisdier.

Welk kussen past het mooiste in jouw interieur? Laat het weten in de reacties! Liefs.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Winter wonderland

Het begint nu echt winter te worden. En de kerstdagen komen ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *