Van opberghok tot luxueuze kast

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je kledingkast is vaak de grote blikvanger van je slaapkamer, het is dan ook een van de belangrijkste meubels in je slaapkamer. De kasten zorgen niet alleen voor opbergruimte, maar creëren ook rust. Er zijn veel soorten, kleuren en maten. Maar waar vind je nu die ideale kledingkast? Ik vertel je graag meer! 

Populairste kast

De meest verkochte kasten zijn de draaideurkasten. De deur van deze kast draait naar buiten. Deze wordt dan ook het meest gebruikt in de slaapkamer. Het neemt weinig ruimte in beslag van de totale diepte en vormen daarnaast vaak een strak geheel dat wegvalt in de muur. Handig dus! Al deze voordelen en meer heeft de Split wide Wardrobe van meubeldesigner Lazzoni. Zij hebben de ideale draaideur kledingkast voor jou ontwikkeld! Benieuwd? Neem snel een kijkje op de website

Lazzoni Split Wide wardrobe

Lazzoni heeft een kledingkast ontwikkeld die geschikt is voor al jouw behoeftes. De kast is zo ontworpen dat het georganiseerd is, je genoeg ruimte hebt en je kamer een chique uitstraling heeft. Het is niet een standaard kledingkast dus, maar het heeft een uniek charisma. In de lades wordt de Blumotion techniek van het Duitse merk Blum toegepast. In deze techniek wordt gebruikt gemaakt van een veer in het uittreksysteem die ervoor zorgt dat de lade volledig opent en je de maximale opbergruimte kunt gebruiken, maar ook de lades zacht en geruisloos sluit. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam!

Verschillende opties

De Split Wide wardrobe heeft veel mogelijkheden tot aanpassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de indeling van je kast, deze bepaal je helemaal zelf! De kast wordt dan ook aangepast op jouw slaapkamer. Je hebt ook de keuze uit verschillende deuren, heb je liever een volledig dichte kast, of kies je misschien voor deuren van glas? De deur heeft een soft-close, die ervoor zorgt dat het sluit met een moeiteloze beweging. Daarnaast zijn led lights ook een optie. Lichten kom je dus zeker niet te kort bij deze kast! Wil je meer duidelijkheid? Kijk dan even naar dit filmpje!  

Nu ook naar Nederland

Na de succesvolle start in New york, Istanbul, London en meer, komt het firma ook naar Nederland! In September 2021 opent er een winkel in Rotterdam, en hopelijk daarna in nog meer steden! Voor de grote opening bieden zij wel al services op de website en kun je je producten al laten bezorgen. Wil je weten hoe die nieuwe kast of bank in je huis staat? Stuur een vloerplan of afmetingen op en ontvang van hen een 3D foto weergaven! 

 

Ben je ook helemaal weg van deze kast? Vergeet dan niet om even op de Lazzoni website te kijken! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wat te doen met je zolder?

Ken je dat? Je hebt nooit genoeg ruimte in huis, maar wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *