Luxe en comfort combineren?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik hou ervan om mooie design producten in huis te hebben. Vooral handgemaakte items vind ik erg bijzonder. Denk hierbij aan spiegels, tafeltjes, dienbladen, maar ook design hanglampen. Ik kwam een heel leuk merk tegen bij MisterDesign die mooie, luxe producten verkoopt en die ook nog eens comfort bieden! Ideaal, toch? 

Notre Monde

Het merk waarover ik jullie wat wil vertellen heet Notre Monde. Dit merk werd opgericht in 1997 door Dawn Sweitzer. Zij was kunstenares en had heel veel gevoel voor stijl. Wat mij erg aanspreekt aan haar ontwerpen is de luxe uitstraling ervan. De meubels heeft ze ontworpen met het idee dat het luxe en comfort moet bieden. Het productieproces is gebaseerd op traditionele technieken en alles is handgemaakt. Zó bijzonder!

NOTRE MONDE TRINITY SALONTAFEL SET

Een salontafel mag in elk interieur niet ontbreken. Het is zo fijn als je lekker op de bank zit om je drinken ergens neer te kunnen zetten. Daarnaast kan het ook echt een eyecatcher zijn in huis. Kijk maar eens naar deze onderstaande salontafel: de Trinity salontafel set.

Je creëert direct een luxe uitstraling door de tafelbladen. Het leuke aan deze tafels is dat de bladen met de hand zijn geschilderd, waardoor dit een uniek item is. Daarnaast zie je ook de praktische kant ervan. Heb je weinig bezoek? Kies ervoor om de twee buitenste tafels naar binnen te schuiven. Heb je veel bezoek? Schuif de tafels helemaal uit.

NOTRE MONDE PINOT LAYERED DOTS DIENBLAD

Bij een salontafel hoort vaak ook een dienblad. Hoe leuk is het dan om de salontafels te laten matchen met je dienblad? Dit onderstaande dienblad kan erg mooi bij de salontafels hierboven. Dawn haalde haar inspiratie voor de meubels uit designprojecten en reizen die ze heeft gemaakt. Uit al deze inspiraties is de Pinot Layered Dots Dienblad ontstaan.

 

Je kunt de dienbladen ook goed gebruiken als accessoire in huis! Het staat superleuk en geeft gezellige sfeer.

NOTRE MONDE HEAVY AGED MIRROR SOFA WANDTAFEL

Een hal is vaak lastig ‘op te vullen’. Je wilt er niet te veel in zetten, maar een grote, lege ruimte staat ook zo saai. Je kunt hier bijvoorbeeld een mooie wandtafel in zetten. Deze onderstaande wandtafel is ook ontworpen door Dawn Sweiter en je ziet dat het ook weer een luxe uitstraling heeft. De tafel heeft strakke vormen waardoor het in bijna elk interieur kan staan. Het mooie aan deze tafel vind ik dat het ook een stoere touch geeft aan het interieur. Super sfeervol!

Ik ben zelf helemaal weg van de mooie salontafels! Wat is jouw favoriet? Meer zien van het merk Notre Monde? Neem een kijkje op de site! Ook vele andere meubels, zoals design eettafels. Liefs.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor de mooiste badkamers

Na een dagje weg is het heerlijk om even te ontspannen in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *