Eigentijds en functioneel

Inspiratie tijd: 2 minuten

Op zoek naar tijdloos design? Stop met zoeken! Design in Box is een webshop waar je slim ontworpen en betaalbare design meubels en woonaccessoires kunt kopen. De producten passen in ieder interieur! Lees snel verder om meer te weten te komen over Design in Box.

 

Een stukje geschiedenis

Het verhaal van Design in Box begint bij opa Gijs. Gijs was een toegewijde meubelmaker en gepassioneerde vakman. Design in Box is ontstaan uit de klassieke en tijdloze ontwerpen van opa Gijs. De huidige eigenaren, de derde generatie, hebben zijn design meubels een nieuw leven ingeblazen! De meubelwereld is ook voor hun niet nieuw. Ze hebben namelijk veel kennis op het gebied van ontwikkeling, productie en de meubelmarkt.

 

Over Design in Box

Zoals de naam eigenlijk al zegt, streeft Design in Box ernaar om jouw woning van design te voorzien! Designmeubels en woonaccessoires worden ontwikkeld, geproduceerd, verkocht. De producten zijn slim ontworpen waardoor ze in een compacte doos naar jou toegezonden worden! Een design in a box, dus ;-). 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Design in Box. Door de producten zo efficiënt mogelijk te versturen, wordt de voetafdruk op de aarde verkleind en wordt de negatieve impact op het milieu beperkt. De meubels zijn makkelijk zelf in een paar stappen te monteren. Ze werken enkel met premium en duurzame materialen die lang meegaan, daarnaast is het ook eenvoudig onderdelen te vervangen wanneer gewenst en hoeft niet gelijk de hele stoel of een groot gedeelte daarvan weg. Zo denken we aan nu en aan de volgende generaties!

Kies je design

Wat heel leuk is aan Design in Box, is dat je je eigen product kan designen. Kies een meubel en configureer de materialen en kleuren. Zo zorg je dat je design helemaal past bij jouw droominterieur! Neem als voorbeeld de bijzettafel Stand By Me. Dit is een bijzettafel met een minimalistisch en heel stevig ontwerp. Het frame is zo ontworpen dat je hem makkelijk weg kunt schuiven onder de bank. Bij dit product kun je kiezen of je met of zonder houten blad wil, en of je het frame in het zwart of wit wil hebben. Super handig! Zo kun je het design kiezen dat helemaal bij jouw huis past.

 

Was jij al bekend met Design in Box? Of surf je nu snel naar de website? Laat het weten in de reacties!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Verschillende meubels in huis

Hi you! Hoe is het met jullie? Het is weer tijd voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *