Een ronde tafel als eyecatcher in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Loop jij er tegenaan dat je je interieur saai of te standaard vindt? Het kan best lastig zijn om een speels geheel te maken van je inrichting. Maar waar let je dan op, wat voor een kleuren, materialen en vormen gebruik je? In deze blog lees je er meer over! 

 

Een vernieuwend interieur 

Als je kijkt naar de huidige interieurtrends, zien we dat organische en ronde vormen zeer geliefd zijn. Het zorgt er namelijk voor dat een interieur meer breekt en een speelse uitstraling krijgt. Daarnaast wordt meer kleur toegepast, gecombineerd met allerlei materialen. Denk bijvoorbeeld aan houten wandpanelen, een fluffy vloerkleed en linnen kussens. Er is van alles mogelijk, maar blijf vooral dicht bij jezelf. Wat spreekt je aan? Welke kleuren vind je mooi? Een interieur is immers een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid! Bij Houweling Interieur hebben we ontzettend veel inspiratie gevonden en dit delen we graag met je. 

Ronde eettafels 

Ronde vormen hebben we al even kort benoemd, maar wij vinden het zéker een aanrader. Wanneer je alleen maar kiest voor rechte vormen en lijnen is een interieur meer standaard en is de uitstraling wat ‘saaier’. Om je interieur een boost te geven is het dus slim om te kiezen voor een ronde tafel of salontafel, of denk aan een ronde spiegel boven de bank! 

 

Is het bij jou thuis nog wel eens wisselend hoeveel mensen er mee eten? Ga dan voor een ronde uitschuiftafel. Deze uitschuiftafel van Houweling Interieur is echt prachtig. Het is een mooi Scandinavisch design – fantastisch vakwerk! Het bovenblad is in drie delen uit elkaar te schuiven en maakt zo ruimte voor de verlengbladen die uit de voet komen. Hiermee maak je de tafel van 123 cm nar 149 cm en creëer je dus 7-9 zitplekken. 

De tafel is verkrijgbaar in eiken, noten en beuken. Pick your favorite! Onze tip is om te kijken naar de kleur van jouw vloer. Het mooiste is als er voldoende contrast is tussen jouw vloer en de tafel.

Ronde salontafels

Naast een ronde eettafel is het ook leuk om meerdere ronde salontafels bij elkaar te zetten in de woonkamer. Combineer het met een rond vloerkleed die half onder de bank vandaan komt en je hebt een knus plekje. Kaarsjes aan, mooie kussens op de bank en je woonkamer is helemaal klaar voor gezellige avonden! 

Scandinavisch wonen

Hou je van een interieur met een eenvoudige, functionele en warme uitstraling? Dan is de Scandinavische stijl echt iets voor jou. Bij Houweling Interieur vind je meerdere interieurmerken die hier goed bij passen en waarmee je eindeloos kunt combineren. Scandinavisch Wonen is zeker niet saai, maar heel stijlvol, knus en sfeervol. Bovendien weet ik zeker dat je er nog lang niet op bent uitgekeken. Jouw interieur naar een gezelligere uitstraling brengen? Neem eens een kijkje bij Houweling Interieur voor meer inspiratie. 

 

Hoe zorg jij voor meer sfeer in je huis? Ik ben benieuwd!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het belang van een goede inboedelverzekering

Toen ik op mezelf ging wonen, werd het tijd om mezelf te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *