De mooiste design kapstokken

Inspiratie tijd: 3 minuten

Rondslingerende jassen, tassen, petten… noem het maar op. Het blijft zo vervelend! Misschien heb je nu in de zomer wel minder (dikke) jassen die je beneden in de hal hebt hangen, maar toch. Ik vind het altijd fijn als ik mijn huis binnenkom en het hangt (of ligt) er gewoon allemaal netjes bij. Kapstokken zijn hiervoor natuurlijk ideaal. Maar het oogt wilt ook wat, toch?! 😉 Ik ben daarom op zoek gegaan naar de mooiste design kapstokken en deze deel ik graag met jullie! 

Kapstokken

Je hebt natuurlijk ontzettend veel verschillende kapstokken: staande kapstokken, wandhaken, wandkapstokken, kapstokken met plank, een totale kast… Je kunt de hal voorzien van een kapstok die helemaal past bij jouw stijl en smaak. Zelf heb ik een kapstok waar ik de jassen op moet hangen met een kledinghanger. Wat ik hierbij aanraad is om te kiezen voor een zachte kledinghanger, zoals de Soft Coat Slim hangers van HAY. Op deze manier glijdt de jas er niet van af!

Wandhaken

Wandhaken zijn een leuke oplossing wanneer je geen kapstok hebt. Ook ideaal als je bijvoorbeeld niet zoveel plek hebt om een kapstok neer te zetten. Plaats er dan een leuk kastje onder en maak het zo helemaal af. De onderstaande wandhaken zijn van het merk Muuto en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Wat ik ook erg leuk vind is om meerdere kleuren en maten met elkaar te combineren en er zo een mooi geheel van te maken! De serie bestaat uit vier verschillende maten, waarvan xs de kleinste is.

Unieke design kapstokken

Ik vind het altijd leuk om unieke elementen in mijn interieur te halen, waaronder ook bijzondere kapstokken. Ik vind de WOUD Töjbox van Made by Michael erg leuk! Alle stukken zijn aan elkaar verbonden met houten onderdeeltjes. Er komt dus geen schroef of lijm aan te pas!

Kledingrek

Heb je een grote hal en dus ook veel ruimte voor een kapstok? Kies dan voor dit minimalistische kledingrek. Het is misschien wel een groot rek, maar door het design oogt het ruimtelijk en licht.

Multifunctionele designs

De onderstaande kapstok, gemaakt door Afteroom Studio, heeft een prachtig design én is daarnaast functioneel (zoals een kapstok hoort te zijn).

Kortom: er zijn veel mooie kapstokken te vinden! Als je ook op zoek bent naar een nieuwe kapstok en meer design kapstokken wilt zien, raad ik het zeker aan om eventjes een kijkje te nemen bij MisterDesign: veel keuze, unieke kapstokken én mooie merken. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MisterDesign. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste schilderijen voor in je interieur

Schilderijen maken het huis iets sfeervoller en gezelliger. Naast dat het er...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *