Trendwatching: velvet in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij, van Furnlovers, blijven graag op de hoogte van de nieuwste trends. Eén van de trends op dit moment is velvet in je interieur. We vertelden je eerder al eens over Laui Lounge. En, guess what? Zij hebben nu namelijk een prachtige Velvet collectie! Ik deel graag mijn enthousiasme hierover met jou in deze blog.

Velvet

Hoe het of went of keert: de velvet – oftewel velours – trend is a keeper! We zien dit al jaren terugkomen en ook in 2021 blijft het een populair materiaal. Dit komt vooral omdat het veel sfeer en gezelligheid uitstraalt en je er echt een statement mee kan maken. Hou je niet van een te druk interieur? Laat dan velvet op een rustige manier terugkomen in je huis. Kies voor een rustige kleur die beter past in het kleurenpallet van jouw huidige interieurstijl. Wat ook erg leuk is, is om een combinatie te maken van verschillende velvet meubels: een poef, kruk, stoel en een eetkamerbank. Mix en match! 

Een ware eyecatcher

Zoals ik al even kort vertelde kwamen we een mooie collectie tegen bij Laui Lounge. Laui Lounge heeft een prachtige velvet indoor-collectie. Ik was gelijk verliefd! Het is een collectie die bestaat uit vijf mooie kleuren. Deze lounge zitplekken zijn niet alleen heerlijk zacht door de velvet stof, maar ook een ware eyecatcher in jouw interieur! Doordat de stof een glanzend en gewolkt effect heeft, geeft het ook een mooie luxe uitstraling. 

Van jong tot oud – samen genieten 

Wat ook leuk is, is dat deze collectie uit verschillende categorieën bestaat. De velvet indoor collectie bestaat namelijk uit de volgende items

Adult

Kid 

Square

Tip: combineer de bovenstaande producten met elkaar en creëer zo een plek voor jong en oud! Zo kun je gezellig samen loungen. Zie je jezelf al lekker chillen met jouw mini-me?

Handgemaakt

Als je producten van Laui Lounge in huis haalt, weet je zeker dat het van hoogstaande kwaliteit is en je een unieke loungeplek hebt. Alle producten worden met de handgemaakt – er wordt dus veel aandacht aan besteed. Ik vind dit persoonlijk echt een groot voordeel. Een product waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

Finishing touch

Om jouw loungeplek helemaal af te stylen, kun je er een leuk vloerkleed onder leggen. Ook kun je één of meerdere planten toevoegen en een leuk bijzettafeltje! Twijfel je nog over welke kleur je moet kiezen? Dan kun je eventueel eerst voor een kleine prijs een kleurstaal bestellen, om te kijken of het wel in jouw interieur past en om de stof te voelen. 😉

Ik hoop dat ik jou net zo enthousiast heb gemaakt over deze trend als dat ik ben! Weet jij al waar je voor gaat kiezen? Liefs. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Fris het nieuwe jaar in

Het einde van het jaar is in zicht… tijd om je huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *