Tips voor leuke design accessoires

Inspiratie tijd: 2 minuten

Is jouw interieur toe aan vernieuwing? Wacht even met gelijk een drastische verandering uit te voeren, maar kijk eerst eens naar de ‘kleinere’ projecten. Een voorbeeld daarvan zijn mooie accessoires. Accessoires geven een interieur een stuk persoonlijkheid en brengen veel sfeer met zich mee. Maar waar let je nou op? Wij geven een aantal tips voor leuke design accessoires! 

#1 Ga voor een eyecatcher

Om te beginnen raad ik aan om te kiezen voor een echte eyecatcher. Kies voor een groot formaat, vooral als je hiervoor de ruimte hebt. Dit oogt gelijk een stuk gezelliger en er gaat veel aandacht naar toe. Wij houden er wel van! Mis je nog wat sfeer? Ga dan voor een opvallende kleur of een opvallend materiaal. Dan maak je het helemaal af. 😉

#2 Kies design lampen

Om een echte design look te creëren is het mooi om te gaan voor design verlichting. Denk bijvoorbeeld aan Tonone lampen. Deze lampen hebben een strakke, maar unieke uitstraling. Je kunt het eigenlijk combineren met iedere interieurstijl, het is maar net hoe jij het combineert. Heb je genoeg ruimte? Plaats dan een mooie vloerlamp. Toch wat minder ruimte over? Dan is een tafellamp ideaal!

#3 Wissel af in vormen

Om er een tof geheel van te maken, maar wel in de design look te blijven, is het slim om te kiezen voor diverse vormen. Zo hou je het wel speels! Te veel rechte vormen en hoeken maakt dat een ruimte kil over kan komen.

#4 Haal binnen naar buiten

Door de combinatie van binnen naar buiten te maken zorg je ervoor dat het echt één geheel met elkaar is. Jouw interieur loopt door naar je tuin en je zult ervaren dat dit een stuk prettiger aanvoelt! Op deze manier voelt het echt als thuis.

Hoe zorg jij voor een design uitstraling in huis? We zijn benieuwd. 😉

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Budget wonen

Wie houd er nou niet van budget wonen, iedereen wil wel een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *