Lekker op de bank!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je dat gevoel? Je komt thuis na een lange dag en je moest weer door die kou naar huis. Brrr! Waar je dan naar verlangt is lekker de bank op, onder een plaid met warme chocomel. Als je dan een avondje bankhangen op de planning hebt, dan is het wel zo fijn om ultiem comfort te hebben! In deze blog vertel ik je graag meer over de heerlijk zachte plaids en kussens van Lekker Zacht. Klaar om te chillen?

Fleece plaids

Gewone plaids zijn super comfortabel, maar fleece plaids nog meer! Een fleece plaid bestaat uit 100% polyester. Dit synthetische materiaal isoleert sterk. Het houdt de warmte goed vast en de plaids voelen door dit materiaal super zacht aan! Omdat ik zelf opzoek was naar nieuwe plaids voor in huis, kwam ik terecht bij Lekker Zacht. Lekker Zacht is een website die de zachtste plaids en kussenhoezen verkoopt. Een groot deel van hun assortiment bestaat ook uit fleece dekens. Precies wat ik zocht! 

               

Lekker Zacht

Zoals ik al noemde, zorgt Lekker Zacht voor ultiem comfort tijdens jouw avondje bankhangen. Lekker Zacht vereist comfort, kwaliteit en duurzaamheid. De plaids en kussenhoezen maken jouw relax moment compleet. Zo hebben alle plaids een aanzienlijk grote afmeting, waardoor je zelfs met z’n tweetjes kunt genieten van dit heerlijke relax moment. Groene plaid Mila is hier een goed voorbeeld van!  Geen gevecht om wie er onder mag, gewoon gezellig samen! 

Alle producten zijn van 100% polyester gemaakt en van hoge kwaliteit. De binnenkanten zijn vaak gevoerd met faux schapenvacht. Dit zorgt niet alleen voor meer warmte, maar zorgt er ook nog eens voor dat de plaids nog zachter aanvoelen. Dit zie je bij dalmatier plaid Noah! Lekker Zacht streeft hier naar de reactie: ‘oh, dat is lekker zacht!’ 

Lekker Zacht vind duurzaamheid ook belangrijk. Zo willen ze ook dat je lang kunt genieten van hun producten. Als je de producten op 30 graden wast, behoudt je de kwaliteit van de kussenhoezen en plaids extra lang. Zo hebben de producten en super lange levensduur!

Wat een keus!

In mijn zoektocht naar de perfecte plaids, liep ik toch ook wel even vast. Er was zoveel keus! De webshop gaat van effen kleuren, naar motieven, naar patronen in de stof en ga zo maar door! Zodra ik de plaids had uitgezocht, lukten de kussenhoezen ook wel. Ik wilde het namelijk met elkaar combineren, maar niet dezelfde kleuren gebruiken. Ondanks dat er ook zoveel keus was, kwam ik al snel uit op deze super leuke kussenhoezen Reina en taupe Caroline ! En ja.. zelfs deze hoezen zijn onvoorstelbaar zacht! 

 

En… ben je al net zo enthousiast als ik? Dit moet je toch wel uitproberen?! Wacht niet, maar neem snel een kijkje op de Lekker Zacht site!  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly favourites: Stoelen van Andrs Living

In deze Weekly Favourites laat ik je mijn favoriete stoelen zien van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *