Landelijke kapstokken

Inspiratie tijd: 2 minuten

Kapstokken zijn accessoires waar niet vaak aandacht aan wordt besteed. Terwijl het eigenlijk een onmisbaar onderdeel is! Je wilt in je interieur de stijl terug laten komen tot in de details en kapstokken mogen dan zeker niet ontbreken. In deze blog laat in je een aantal kapstokken zien in een landelijke stijl die ik tegenkwam bij Sfeerleven. Check it out!

Landelijke stijl

Bij een landelijke stijl gaat het om natuurlijke materialen, rustige kleuren en sfeer. De stijl zorgt voor gezelligheid en dit wil je dan ook in je gehele interieur laten terugkomen. Kapstokken mogen dan in een landelijke stijl niet missen! Een landelijke kapstok is een echte eyecatcher. Het straalt de sfeer uit die je bij een landelijke stijl wilt hebben. Landelijke kapstokken zijn rustig van kleur en hebben een brocante uitstraling.

Kapstokken

Ik kwam bij Sfeerleven een aantal mooie landelijke kapstokken tegen die ik graag met jullie wil delen!

Als eerste kwam ik deze kapstok tegen. Door de bloemenpatronen op de kapstok straalt de landelijke sfeer uit. Wat fijn is aan zo’n kapstok, is dat er bovenop ruimte is voor bijvoorbeeld tassen of houden. Zo heb je meer opbergruimte, super handig!

Dit vind ik ook een mooie landelijke kapstok. De kapstok heeft een sfeervolle uitstraling door de hartvormige onderkant van de kapstok. Dat niet alleen: je jassen komen er ook nog eens stijlvol bij te hangen. Love it!

Kijk hoe leuk deze kapstok is! Landelijke kapstokken hebben vaak ook houttinten. De herten op deze kapstok zorgen natuurlijk voor een extra landelijke sfeer. 😉

Je kunt natuurlijk ook voor alleen een wandhaak gaan. Ze zijn handig wanneer je een smalle muur hebt of weinig ruimte. Niet alleen kun je ze gebruiken als kapstok voor je jassen, ze kunnen ook goed gebruikt worden voor je hand- en theedoeken! Wandhaken zijn ideaal!

Kijk op de site van Sfeerleven voor nog meer landelijke kapstokken en inspiratie!

Wat vind jij van landelijke kapstokken? Ik ben benieuwd! Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stoere meubels van Jolipa

In de blog van vandaag laat ik jullie kennismaken met het merk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *