Klaar voor Pasen met vrolijke paasdecoratie

Inspiratie tijd: 2 minuten

Nog even en dan is het weer Pasen! Waar ik met Kerst meestal wel los ga wat betreft decoratie, doe ik dat met Pasen eigenlijk nooit. Waarom niet? De meeste paasdecoratie is me net wat te tuttig en klassiek. Omdat ik dit jaar toch wel een beetje decoratie wil toevoegen, struinde ik Pinterest af naar leuke decoratie die wel bij mijn smaak past. En eerlijk is eerlijk: ik kwam best leuke dingen tegen.

 

Tulpen in een mooie vaas

Wat in mijn huis in elk geval niet mag ontbreken, zijn een paar mooie voorjaarsbloemen. Hoewel tulpen niet m’n favoriete bloemen zijn, vind ik ze er rond deze tijd van het jaar toch ook wel bij horen. Het liefst in vrolijke, felle kleuren als roze, rood en oranje. Bij voorkeur bij elkaar gebonden in een mooi bont boeket. Omdat ze op de markt aan het eind van de dag geen enorme stapels meer hadden liggen, ging ik dit keer voor lichte en donkerrode tulpen. Ik zette ze door elkaar op mijn Muuto vaas: laat het voorjaar maar komen!


Credits: Lisa Achterkamp

Paastakken met mooie hangers

Als er iets is wat onlosmakelijk met Pasen is verbonden, dan zijn het wel de paastakken met allerlei gekleurde hangers erin. Hoewel ik die takken wel leuk vind, haak ik bij de meeste hangers af. Onzin eigenlijk, want er zijn allerlei hangers te krijgen die prima bij mijn interieur en bij mijn smaak passen. Op Pinterest kwam ik heel veel leuks tegen. Geen geel en geen kuikentjes, maar mooie papieren decoratie in pasteltinten en minimalistische, witte decoratie met af en toe een gouden randje.


Credits: Bloomingville

Paaseieren all over the place

Nog zoiets wat echt bij Pasen hoort: eieren. Tijdens mijn zoektocht naar leuke paasdecoratie stuitte ik op het Easter-lookbook van Bloomingville. Toegegeven: van deze paas-collectie is eigenlijk alles leuk! Zelfs de vaasjes in de vorm van eieren! Als je me van tevoren zou zeggen dat ik die in m’n huis moest zetten, zou ik je voor gek verklaren, maar deze gaan op m’n lijstje. Super leuk! Een paar leuke bloembollen of losse bloemen erin en in een handomdraai is je huis ‘Paas-proof’.


Credits: BewarenBewaren

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een blokhut in elkaar zetten doe je met het juiste gereedschap

Het in elkaar zetten van een blokhut is vaak een grote en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *