Hoe verplaatsen van het interieur bijdraagt aan vernieuwing

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hou jij ervan om je interieur regelmatig te veranderen? Of ga je binnenkort verhuizen en kun je alle handige tips en tricks wel gebruiken om zo gemakkelijk mogelijk te verhuizen en je meubels te verplaatsen? Dan zou ik zeker deze blog lezen! Ik geef je namelijk een aantal handige tips en ik vertel je hoe het verplaatsen van het interieur bijdraagt aan vernieuwing. Tijd voor verandering! 

Gebruik meubelhondjes

Het verschuiven van meubels en accessoires in en rondom je huis kan een zware klus zijn. Je wil niet te veel tillen, want dan kun je lichamelijke klachten krijgen. Om dit te voorkomen heb ik een handige tip voor je, namelijk het gebruiken van meubelhondjes! Een meubelhondje is geschikt om jouw meubels te verplaatsen. Je plaatst het meubelstuk op het meubelhondje en je kunt het zo naar de gewenste plek rijden – ideaal! Door de wieltjes kun je zware objecten gemakkelijk verplaatsen. Een meubel verplaatsen? Met een meubelhondje ben je binnen no-time ben je klaar.

Jouw interieur een nieuwe look

Ben je ook zo toe aan verandering? Misschien wil je wel nieuwe meubels aanschaffen, een muur verven of behangen… Mijn tip is om eerst eens te gaan kijken wat je met je huidige meubels en spullen kunt doen. Door je bank misschien net iets anders te zetten, kun je al een hele nieuwe en verfrissende uitstraling creëren. Heel fijn! Op deze manier voorkom je dat je veel kosten hebt aan nieuwe meubels bijvoorbeeld. Daarnaast doen accessoires ook al een hoop. Denk aan nieuwe kussens op de bank bijvoorbeeld. Dit geeft gelijk een andere sfeer!

Vraag hulp!

Wanneer je jouw interieur gaat veranderen, is het goed om hulp te vragen. Samen gaat het namelijk een stuk makkelijker én je kunt ook nog een samen komen tot vernieuwende ideeën. Extra leuk en gezellig. 😉

Wil jij jouw interieur veranderen? Ben je toe aan iets nieuws? Kijk eerst eens wat je met de huidige meubels en accessoires kunt doen. En, gebruik zeker een meubelhondje – want daarmee bespaar je jezelf een hoop gesjouw. Ik ben benieuwd, succes! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Furnlovers @ VT Wonen en Designbeurs 2015

Vorige week vrijdag ben ik naar de VT Wonen & Designbeurs in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *