Het combineren van producten en kleuren

Inspiratie tijd: 3 minuten

Deze keer ga ik jullie wat vertellen over het combineren van de producten van COCO Maison. Het kan best lastig zijn om dingen te combineren. Waar moet je nou op letten tijdens het combineren? Komen de kleuren overeen? Is het te vol? Of is het nou juist te leeg? Hieronder laat ik je een aantal voorbeelden zien! Kijk je mee?

Printjes en kleuren

Ik vind het soms lastig om printjes en kleuren te combineren. Het kan al snel veel te druk en te bont worden. Als je deze accessoires combineert met elkaar moet je de basis rustig houden. Ik vind dan dat een witte muur het mooiste is. Ook vind ik het mooi om dan een strak wit dressoir te gebruiken. Boven het dressoir kun je dan één of twee schilderijen ophangen. Zet op het dressoir bijvoorbeeld een mooie lamp, met aan de andere kant van het dressoir een flamingo of een ander opvallend accessoire. De roze kleur van de flamingo kun je dan weer combineren met het groene van een plantje. Omdat de flamingo er al erg uitspringt samen met het schilderij, is het mooi om de rest rustig te houden.

Het is bijvoorbeeld ook leuk om de kleuren van je accessoires terug te laten komen in de rest van je huis. Bijvoorbeeld een kussentje op de bank met een leuke print. Hierdoor matchen alle kleuren en printjes.

Blauwtinten en houtkleuren

De combinatie van blauw en hout past erg goed bij elkaar. Het doet me een beetje denken aan de zee, natuur en rust. Het geeft een heel rustig effect, maar het is toch wel kleurrijk door het blauw. Bovendien kun je blauw met nog veel meer andere kleuren combineren. Hou je het liever basic, combineer het dan met grijs of wit.

Zoals je op de foto ziet hebben ze er een houten tafeltje bij staan. Deze zou je dan op het vloerkleed kunnen zetten bij de bank. Ook zie je op de foto dat goud en zilver erg goed met blauw te combineren is. Een zilveren lamp kan mooi zijn of een paar kussentjes waar die kleuren in zitten. De tinten goud en of zilver zijn erg goed te gebruiken om je huis even sfeervol te  decoreren.. Ik vind dat ze het op de foto heel erg mooi gecombineerd hebben! Wat vind jij?

Roze en peach tinten

Roze, peach en nude tinten zijn erg geliefd. Dat snap ik maar al te goed! Flexa heeft niet voor niets Heart Wood als kleur van 2018 uitgeroepen. Wel vind ik het belangrijk dat het niet té moet zijn. Dan krijg je namelijk echt direct een vrouwenhuis (Ook leuk voor de mannen onder ons ;-)). Roze, peach en nude tinten kun je goed combineren met groen, omdat het groene er dan echt uitspringt. Ook staat het erg mooi met de basiskleuren zoals zwart, wit en grijs zoals je ziet op de foto hieronder.

Als je het roze te druk vindt in je woonkamer, dan kun je deze kleuren ook mooi gebruiken in de slaapkamer. Je zou dan een wit dekbedovertrek kunnen gebruiken en dan als accessoires roze kussentjes of een roze kleed. Zo krijg je een mooie, romantische look. Ook is het dan leuk om een van de schilderijen op de hangen die je hieronder op de foto ziet, zodat de kleur weer terug komt.

Welke van de drie kleuren zou jij in jouw huis willen hebben? Ik vind de blauwtinten het mooiste!

Liefs, Tessa.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met COCO Maison. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

O

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Even relaxen in de badkamer…!

Tegenwoordig is iedereen druk… Je hoort het overal wel voorbij komen: iedereen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *