Dit zijn de 3 meest populaire vloerkleden van het moment.

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een vloerkleed is iets dat altijd een goede toevoeging is in je interieur, maar toch is het vaak ook iets dat we een keer aanschaffen en daarna niet meer naar omkijken. Dit is eigenlijk heel gek, aangezien we vaak wisselen van smaak wat betreft interieur. Onze decoratie vervangen we om de haverklap en ook meubelen worden eens in de zoveel tijd zeker eens vervangen. Vloerkleden daarentegen liggen vaak een hele lange tijd in je interieur zonder vervanging. Hier moet verandering in komen!

 

Welke vloerkleden zijn nu populair?

Als jij nu aan het denken gezet bent en er achter komt dat jouw vloerkleed eigenlijk toch ook echt wel aan vervanging toe is, dan wil je misschien wel even op de hoogte zijn van de laatste trends wat betreft vloerkleden. Het is natuurlijk altijd het belangrijkste dat je lekker koopt en in je huis legt wat jij zelf mooi vindt en waar jij zelf blij van wordt. Je kan echter wel altijd even naar de trends kijken om inspiratie op te doen voor je eigen interieur, en gelukkig zijn de populaire kleden van dit moment heel tijdloos!

Jute vloerkleden.

Wanneer je het hebt over populaire vloerkleden, dan kom je al snel uit op de jute vloerkleden. Deze kleden zie je tegenwoordig heel veel in interieurs en in bijvoorbeeld woonprogramma’s en woontijdschriften. Je kan het misschien wel al raden, maar deze kleden zijn gemaakt van jute. De vloerkleden komen in allemaal verschillende vormen en maten, je hebt ze bijvoorbeeld rechthoekig, maar ook rond. Op deze manier kan je de vorm helemaal beslissen aan de hand van jouw interieur. Omdat jute een materiaal is dat enorm tijdloos is zijn deze kleden dat ook. De kleur van het materiaal past in elk interieur!

Vintage kleden.

Naast de jute kleden zijn de vintage kleden ook helemaal hot momenteel. Als je aan vintage kleden denkt kan je denken aan een beetje het idee van een Perzisch kleed als het op de print aan komt. Deze kleden zijn te vinden in allerlei verschillende kleuren, bijvoorbeeld in het rood, maar ook in het blauw, of juist meer grijs met wit. Doordat de kleuren op het kleed vaak vaag zijn, kan je hiermee op een subtiele manier toch lekker wat kleur aanbrengen binnen je interieur! Deze kleden zijn eigenlijk allemaal rechthoekig, en passen hiermee bijvoorbeeld perfect onder een bankstel of een tafel!

Patchwork vloerkleden.

De laatste van de populaire vloerkleden die ik graag aan je wil voorleggen is het patchwork vloerkleed. Van dit kleed heb je misschien nog niet heel vaak gehoord, maar hij is toch wel echt aardig populair momenteel. Het zal je gezien de naam vast niet verbazen, maar dit kleed wekt de indruk dat het allemaal lapjes stof aan elkaar zijn. Dit zorgt er voor dat het een relatief druk kleed is. Hierdoor is dit ook een goede kleurrijke toevoeging in je interieur, een echt eyecatcher!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Alle musthaves voor in de badkamer

De badkamer is een plek waar je even heerlijk kunt relaxen. Lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *