Cheers, de Wijnpaal is er weer!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs zijn we verhuisd en daarmee hebben we toch wel redelijk een andere stijl moet ik zeggen. Ik vind het warmer ogen, onder andere door de donkere vloer (we hadden in ons vorige huis een witte vloer) en de donkere bank. Eén ding wisten we in ieder geval zeker: de Wijnpaal mag niet ontbreken! Dit keer hebben we gekozen voor een andere kleur… Ik laat het je maar al te graag zien! 

CHEERS! 

Ik vind het altijd zo gezellig staan: heerlijke wijn in huis, mooi opgeruimd in de Wijnpaal. In ons vorige huis had ik een zwarte wijnpaal, wat daar echt prachtig stond. We hadden hoge witte plafonds en een zwarte wijnpaal sprong er echt uit. Dit keer hebben we gekozen voor een witte wijnpaal, omdat we al veel meer zwart in huis hebben. Een zwarte plank onder de tv, de raamdecoratie, een donkere tafel, een metalen kast in de keuken… Een lichte wijnpaal vond ik net wat frisser staan! 

Maar dan… de plek bepalen! Lastig. In de keuken was het al behoorlijk vol, dus daar vonden we het niet mooi bij staan. Ik vind het ook zonde als de wijnpaal ‘wegvalt’ door andere meubels en accessoires. Toen kwamen we bij een stuk muur naast de bank en het past perfect!

De wijnpaal is super makkelijk te bevestigen. Wil je het liever niet zelf plaatsen? Voor €99,- kun je het ook laten inmeten en plaatsen. Superhandig! Mijn vriend heeft het bevestigd en dat ging in één keer goed. Bij de levering krijg je de uitleg hoe je het precies moet plaatsen en de benodigdheden hiervoor krijg je er gewoon bij geleverd. 

Onze keuze

Wij hebben gekozen voor de Wijnpaal Classic. Deze wordt geleverd in gespoten wit (RAL 9010). Net zoals alle wijnpalen heeft ook deze wijnpaal een standaardbreedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. De lengte is natuurlijk afhankelijk van de afstand tussen je vloer en plafond. 😉 Dit geef je door bij jouw bestelling. Extra fijn: binnen 5-10 werkdagen na jouw bestelling wordt het al geleverd. Binnen no-time kun je dus genieten van de wijnpaal in je interieur.

Over Wijnpaal

Wijnpaal is opgericht door Mike en Ruby met als doel om iets unieks te creëren, met een ‘wow-effect’. Met de komst van hun twee unieke wijnmeubels (de Wijnpaal en het Compact Six wijnrek) hebben ze hier zeker voor gezorgd. Bij Wijnpaal vinden ze duurzaamheid belangrijk. Alle materialen die gebruikt worden halen ze bij gecertificeerde bedrijven. Verder wordt alles in Nederland geproduceerd: Dutch design it is! 

Wat vind jij van onze Wijnpaal? Staat super, toch?! Neem vooral even een kijkje op de website van Wijnpaal voor meer informatie en natuurlijk om gelijk een bestelling te plaatsen. 😉 Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Make-over in de slaapkamer

Iemand verrassen is altijd leuk. En al helemaal wanneer ze het niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *