Een heerlijke speelplek met Woodenplay

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een fijne speelplek is voor kinderen zo belangrijk: een plek waar ze zich veilig voelen en met fantasie en vrijheid hun spel kunnen spelen. Alleen of samen. Op de kamer van onze oudste dochter misten we nog een knus speelhuisje, waar ze heerlijk in kan spelen. Samen met haar zusje, vriendinnetjes of gewoon eventjes alleen. Toen kwam ik in aanraking met Woodenplay en hun mooie speelhuisjes. Graag vertel ik je er meer over. 

Over Woodenplay

WoodenPlay is opgericht door productontwerper Alexander in samenwerking met DesignNest. Door deze samenwerking is het voor hen mogelijk om de houten speelhuisjes wereldwijd te verkopen! Tijdens het maakproces staat duurzaamheid bij hen centraal, dus werkt Woodenplay uitsluitend met milieuvriendelijke materialen. Daarnaast denken ze na over verpakkingen en manieren van produceren. Een mooie visie! 

De speelhuisjes

De speelhuisjes hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Een uitstraling die past in elk interieur! Je kunt het precies zo decoreren als jij dat wil. Ik heb ervoor gekozen om er een vloerkleed bij te leggen, zodat ze op een zachte ondergrond kunnen spelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om er niks in te leggen, of juist wat meer kussens of zelfs een matrasje op maat.

Bij Woodenplay kun je kiezen voor twee soorten huisjes: een huisje met een klokgevel of een trapgevel. Wij hebben de klokgevel. 

Het speelhuisje is aardig hoog (116 cm) en daardoor kunnen kinderen er veel makkelijker in spelen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en ook net zo makkelijk uit elkaar te halen. 

Wat vind jij van het speelhuisje? Mijn kids zijn er helemaal weg van! Het staat niet alleen superleuk, maar ik weet zeker dat jouw kind(eren) hier ook heerlijk in gaan spelen.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zo plant je een kant en klare hedera haag

Het planten van een haag is soms best veel werk. Bovendien duurt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *