Cadeautips van Maison Berger

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een cadeau, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst? Het is soms best lastig om een origineel en leuk cadeau te bedenken. Daarom heb ik in deze blog dé tip voor jou. Lees je mee? 

Maison Berger

We hebben al vaker verteld over Maison Berger en misschien ben jij er ook al bekend mee. Maison Berger bestaat al 120 jaar. In 1898 ontstond het product de Lampe Berger. Een fantastisch product, vind ik, waar je zoveel plezier van hebt doordat je het echt elke dag kunt gebruiken. Heb je net gekookt? Of wil je een frisse geur in huis? Gebruik dan de Lampe Berger, zet het even aan en geniet van de heerlijke geur. Ik ben er gek op! Dat geldt trouwens niet alleen voor de Lampe Berger, maar voor alle producten van Maison Berger. De geurstokjes, kaarsen, autoparfum… In deze blog wil ik je verder meer vertellen over de Alpha collectie

Lampe Berger Alpha Bleu Impérial

Wat een prachtige uitstraling heeft deze Lampe Berger! De combinatie van het donkerblauw en goud is fantastisch. Het geeft gelijk een luxueuze look, love it. 

Parfumverspreider Alpha Bleu Impérial

Geurstokjes zijn altijd een goed idee. Het is een mooie toevoeging voor je interieur en het is daarnaast gewoon heerlijk dat je continu zo’n heerlijke geur in je huis hebt. Ook hier is weer de combinatie van goud en donkerblauw gebruikt. Ik vind het zelf erg leuk om het samen naast elkaar neer te zetten in je woonkamer bijvoorbeeld. Staat te mooi! 

Geurkaars en auto diffuser 

Op de foto hierboven zag je er al wat bij staan, namelijk een heerlijke geurkaars en de autoparfum. Wat ik bijvoorbeeld zo leuk vindt aan het autoparfum, is dat het design er zo mooi uit ziet. Dat geldt eigenlijk voor elk product – het is écht een toevoeging voor je interieur.

Dus… heb jij nog geen idee wat je iemand cadeau moet geven? Maak er dan een leuk cadeaupakket van en kies voor de mooie producten van Maison Berger! Dan zit je altijd goed, dat weet ik zeker. 😉 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Welke interieur musthaves mogen niet ontbreken?

Nu een nieuw seizoen is aangebroken, is het ook tijd om eens...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *