​​De mooiste cadeaus voor haar

Inspiratie tijd: 3 minuten

Cadeaus kopen… Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar ik vind het toch iedere keer weer een hele uitdaging. Je wil iets geven waar iemand ook écht iets aan heeft, maar wat ook origineel en bijzonder is. Heb jij wat hulp nodig en kan je wel inspiratie gebruiken voor een cadeau voor jouw vriendin, familielid of collega? Lees dan snel verder!

Let’s celebrate!

Er is altijd wel wat te vieren. Vind ik althans, want dan is er ook altijd reden om taart te eten. 😉 Maar behalve een lekker stuk taart met een kop koffie, is het ook leuk om cadeautjes te krijgen en te geven. Celebration time!

Of het nou gaat om feestdagen of om een verjaardag die je viert. Een cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Ieder jaar weer opnieuw iets bedenken voor die ene vrouw die al zo lang in je leven is, of misschien is er wel iemand de je nog helemaal niet zo goed kent en waarvan je geen idee hebt wat bij haar past. Bij My Jewellery ben je aan dan aan het juiste adres! Je vindt daar gegarandeerd een cadeau voor haar.

Persoonlijk

Voor iemand die dicht bij je staat is het mooi om een persoonlijk cadeau te geven. Iets wat uitdrukt wat iemand voor jou betekent. Wanneer je dit zoekt kun je bijvoorbeeld een sieraad met een initiaal geven of een matching sieraad, wat jij zelf ook kan dragen. 

Zo ben je door middel van een ring, ketting of armband met elkaar verbonden. Een echt statement van de band tussen jou en degene aan wie jij dit cadeau geeft. Zie bijvoorbeeld het armbandje hieronder, wat staat voor ‘forever connected’. Mooi toch? 

Shoppen maar!

Cadeaus geven hoef je niet alleen aan aan ander te doen. Je mag jezelf af en toe ook een cadeautje geven. Selflove is ook belangrijk! Gun jij jezelf ook wat moois? Een chunky armband, een ketting met een ‘birthflower’, goud of zilver… Voor ieder is er wat wils bij My Jewellery. En wat ook leuk is, is dat ze leuke cadeauverpakkingen hebben!

Happy Holidays

De feestdagen zijn ook weer in zicht. Dat betekent dat er ook leuke adventskalenders komen, zodat iemand iedere dag een nieuwe verrassing kan openen. 

Hoe leuk is dat?! Maar als je dan toch echt teveel twijfelt aan wat er nou bij iemand past, dan kun je ook altijd nog voor een giftcard gaan. Zo kan iemand zelf lekker shoppen en weet je zeker dat je voor safe gaat. 🙂 Of het nou voor jezelf is of voor een ander, gegarandeerd lang plezier. De sieraden zijn namelijk van stainless steel!

Ben jij al geïnspireerd voor een mooi cadeau? En ga je voor goud- of zilverkleurig? Ik ben benieuwd. Enjoy! 🙂

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Meubels waarmee je een sprookje creëert in eigen huis

Laatst ben ik op zoek geweest naar een mooie tafel voor het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *