Zorg voor een eyecatcher met behang!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Is het tijd om nieuw behang te kiezen voor op de muren thuis? Of heb jij gewoon zin in een leuke verandering? Je gaat niet zomaar even de muren aanpakken, hier zit best wat werk in. Welk behang kies je? Ga je voor kleur of neutraal? Welke ruimte in huis? Ga zo maar door. In deze blog lees je hoe je met behang een echte eyecatcher creëert in huis. Laten we beginnen!

Welk behang kies jij? 

Het kiezen van een behang is niet altijd even gemakkelijk. Je wil natuurlijk ook niet elk weekend weer opnieuw moeten behangen, omdat je het toch niet zo leuk vindt. Als het gaat om behang, vind ik het altijd leuk om te gaan voor iets dat opvalt. Een opvallende print of afbeelding bijvoorbeeld. Zo kwam ik bij PosterJunkie verschillende toffe afbeeldingen op behang, namelijk van dieren. Dit staat gelijk erg stoer! Mijn tip voor het kiezen van behang: kijk goed of je nog lang niet bent uitgekeken op het behang. Dit is voor iedereen natuurlijk weer anders en daarom goed om over na te denken.

Laten we eens kijken naar mijn favorieten! Kijk je mee?

Giraffe

Dit prachtige behang maakt de eetkamer direct sfeervol en uniek. Ik bedoel maar: hoeveel mensen hebben nou een giraffe op hun muur? Awesome! Door de bloemen onderaan de giraffe staat dit perfect in de eetkamer. Zet een mooie bos bloemen op de eettafel (net zoals op de onderstaande foto) en het plaatje is compleet.

Ook de leeuw is een mooie toevoeging aan de eetkamer. Het stoere van de leeuw in combinatie met de bloemen zorgt voor een mooie balans. 

Luipaard

Deze luipaard springt echt uit de muur. Het is een blikvanger in de woonkamer en doordat de achtergrond zwart is oogt het niet druk. Houd de muur zo vrij mogelijk qua kasten en hoge meubels, zodat het behang goed zichtbaar is. Zet er bijvoorbeeld wel mooie planten voor om de sfeer van behang naar voren te halen en voila, jouw muur is helemaal af! 

Hooglander

Love it! Deze Hooglander staat zo mooi in een zwarte keuken. Heb jij zwarte elementen in de keuken en zie je dit ook al helemaal voor je thuis? Dit behang heeft iets mysterieus en dat maakt het zo interessant. De mooie grote horens maken het behang weer erg stoer. 

Last but not least: deze prachtige hooglander in de woonkamer. Door het kleurgebruik staat het gelijk erg vrolijk. Maak het helemaal af door een aantal accessoires in de kleuren okergeel, oranje of blauw terug te laten komen. Ik ben helemaal verliefd op dit behang!

PosterJunkie

De naam zegt het al: Poster… Junkie! Persoonlijk ben ik helemaal weg van ze. Hier vind je namelijk de mooiste posters voor in elk interieur. Heb jij een botanisch, modern of juist een industriële stijl? Geen probleem! Bij Posterjunkie hebben ze het allemaal. Toen ik erachter kwam dat zij ook behang hadden ging ik even door het dolle heen. Misschien heb ik je op nieuwe ideeën gebracht en ga je ook voor dit behang! Ik ben heel benieuwd. 🙂 

Combineren

Nu heb je veel kunnen lezen over al het mooie behang, maar ook heeft Posterjunkie veel leuke posters. Denk aan dieren, maar ook natuur, insecten, vintage posters en meer. Hoe tof zou het staan om behang te combineren met een aantal posters in huis? Op die manier creëer je een eenheid en laat je dezelfde stijl doorvoeren door je hele huis. In de volgende blog lees je meer over de posters, dus stay tuned! 

Wat is jullie favoriete behang van Posterjunkie? En welke past het beste in jouw interieur? Laat het weten in de reacties! Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Een kleine studentenkamer inrichten

Sinds een paar maanden woon ik op kamers in Arnhem. Een leuk,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *