Zichtbaar zijn online, hoe werkt dat?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wij schrijven bij Furnlovers al een aantal jaren blogs. Ook hebben we verschillende influencers (gehad) die voor Furnlovers schreven. Deze blogs zijn er om jou als interieur liefhebber te inspireren, maar regelmatig delen we ook verschillende tips en tricks. We zijn in een aantal jaren ontzettend gegroeid door verschillende factoren. Misschien ben jij zelf wel een influencer of heb je een eigen business en wil je ook graag meer online bereik creëren, maar weet je niet hoe… Ik deel graag wat tips, om jou te helpen!

Online zichtbaarheid

Je kan je bijna niet meer voorstellen dat er geen online wereld zou zijn. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind het ideaal. Even contact opnemen met iemand via Whatsapp, inspiratie opdoen op Pinterest, een product of winkel opzoeken in Google en nog veel meer. Bedenk je het ook eens andersom, jij wil degene zijn die online makkelijk vindbaar is toch? Er zijn verschillende manieren om jouw zichtbaarheid te verbeteren, je kunt bijvoorbeeld een linkbuilding specialist inschakelen die hier de juiste expertise in heeft. Ook kun je een blog op je website plaatsen.

Samenwerken met Blog Brains 

Een mooi voorbeeld hiervan is Blog Brains. Wij werken al een aantal jaar samen met Blog Brains. Via hen krijgen we toffe opdrachten en mogen we schrijven over allerlei verschillende bedrijven. We ervaren dit als zeer positief en schrijven elke keer weer met veel plezier een nieuwe blog! Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als je een blogger/influencer bent. 🙂 

Doelgroep bepalen

Het is wel handig om te weten voor wie je schrijft. Bedenk je wie jouw doelgroep is en schrijf je content daarnaar. Je kunt dan rekening houden met de inhoud van je blogs, maar ook met jouw manier van schrijven. Is het bijvoorbeeld meer informatief, dan kun je op een formele manier schrijven. Is het meer inspirerend, dan kun je het informeler houden.

Beeldmateriaal

Om jouw boodschap te versterken, is het gebruiken van het juiste beeldmateriaal essentieel. Je kunt hierbij foto’s uit je eigen beeldbank gebruiken, of gebruik maken van stockfoto’s. Er zijn veel platforms waar je gratis gebruik kan maken van een beeldbank, of je kunt tegen betaling stockfoto’s krijgen.

Desktop en telefoon

Zorg ervoor dat jouw website en blog zowel op een computer als telefoon goed leesbaar is. Telefoons zijn ook niet meer weg te denken en sommige mensen hebben misschien wel helemaal geen computer of laptop!

Optimaal gebruik maken van jouw website

Wil jij jouw website optimaal gebruiken? Zorg er dan dus voor dat je online zichtbaarheid creëert. Belangrijk hierbij is de vindbaarheid website verbeteren! Dit kun je doen door je eigen kennis te verbreden, maar je kan hier ook hulp bij inschakelen. Dat scheelt tijd en zorgt voor snellere resultaten. 

Hopelijk hebben wij jou op weg geholpen met onze ervaring en kennis. Succes!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

The story behind your interior!

Een mooi doorleefde houten kast waar de laatste restjes originele verf nog...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *