WoodMaps: houten stadskaarten voor jouw interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wanneer je je interieur gaat bepalen of veranderen, vind ik het altijd erg belangrijk om het een persoonlijke touch te geven. Maar hoe doe je dat? En wat zijn daarvoor handige tips die je gemakkelijk kunt toepassen? In deze blog vertel ik je er meer over én deel ik iets heel tofs met je: WoodMaps! Lees je mee? 

Een persoonlijke touch

Maar hoe zorg je nou precies voor een persoonlijke uitstraling in je interieur? Het kan soms best lastig zijn. Misschien staat je huis al vrij vol en weet je eigenlijk niet meer waar of wat je moet toevoegen. Of je vindt je interieur juist erg leeg en mist nog veel meer dan alleen persoonlijkheid. Om te beginnen is het goed om te kijken naar accessoires en meubels met een verhaal. Een verhaal vanuit je familie, een vakantie of een vintage product die je hebt gekocht. Door deze producten in je huis toe te voegen creëer je gelijk een hele andere sfeer. De persoonlijke touch zal dan zeker sterk naar voren komen. 

Een andere manier is om te kijken naar kleuren. Heb je bepaalde kleuren die jou echt typeren? Of draag je een kleur erg veel als het gaat om kleding? Leuk om daar eens naar te kijken. Bovendien kun je zo ook echt gaan voor een verrassende look and feel

WoodMaps

Onlangs kwamen wij in aanraking met WoodMaps en waren gelijk enthousiast over hun prachtige producten. Het zijn ambachtelijke houten stadskaarten. Ook op deze manier kun je jouw huis een persoonlijk detail geven. Jouw favoriete stad, een stad waar je een mooie herinnering aan hebt… Leuk ook om cadeau te geven aan iemand! De kaarten van WoodMaps lijken wel driedimensionale schilderijen. Hierdoor heeft het veel diepte en een toffe look. Een stad in Nederland of buitenland… dat maakt niet uit. Het aanbod is namelijk erg divers! Er zijn 148 WoodMaps beschikbaar, maar staat de door jou gewenste stad er niet bij? Geen probleem, laat het dan weten aan het team van WoodMaps en dan bekijken zij de mogelijkheden.

 

Welk formaat kies jij?

Je kunt kiezen voor drie formaten: 70×70 cm, 50×50 cm of 30×30 cm. De schaal is 1:25000. Alle kaarten zijn gemaakt van echt hout. De abstracte uitstraling vind ik echt heel erg mooi! Een ware toevoeging aan jouw interieur. Door de stapeling van verschillende lagen ontstaat het 3D effect. Zelfs de waterstructuren en herkenbare stratenpatronen zijn zichtbaar! Het is echt een sfeermaker voor je interieur en bovendien een gave eyecatcher! Love it. 

 

Over WoodMaps

Ben jij al bekend met WoodMaps? Dit is een dochteronderneming van Laserbeest. Bij WoodMaps produceren ze lasergesneden houten stadskaarten. Dankzij hun hoogwaardige lasersnijders kunnen ze prachtig werk garanderen en dat is ook echt te zien. Moderne machines kunnen het hout snijden met een zeer hoog detailniveau. De combinatie van deze machines met de design skills creëren ze prachtige kaarten. Ben je benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje op hun website

Vind jij de WoodMaps ook zo gaaf? Ik ben benieuwd

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

De leukste merken die je misschien nog niet kent!

De afgelopen weken zijn er veel beurzen geweest waar de merken volop...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *