Warm, warmer, warmst

Inspiratie tijd: 3 minuten

De dagen worden korter, de temperatuur gaat naar beneden. Voor mij een van de fijnste periodes van het jaar. Ik houd er van, de kaarsjes aan, hout op het vuur, warme dekentjes over je heen op de bank met een leuke film op tv.

Tijd dus om de dekentjes en vachtjes weer van zolder te halen en heerlijk over de bank en stoelen te leggen. Op het moment heb ik veel warme kleuren in huis, zoals de bruintinten. Echt een heerlijke kleur voor deze herfst.

Maar het is niet zo dat je met lichten kleuren geen warmte kan toevoegen aan het interieur. Mooie kleedjes en plaids in lichte tinten geven dat winterse gevoel. Met kerst vind ik dat ook altijd zo leuk.

Kussens kunnen ook veel warmte toevoegen aan het interieur nu het kouder wordt. Kies je voor kussens in een warme kleur. Of kies je voor kussens, gebreid, in lichtere kleuren. Een van de lichte kussens is bij mij een oude sjaal geweest. Ik haak de zijkanten dicht en heb zo een heel leuk kussenhoesje.

Dit kun je met verschillende materialen doen. Heb je misschien een oude trui over of sjaal. Gebruik deze als plaid of als kussenhoes. Heel simpel met een groot effect.

En dan niet te vergeten, elke dag de kaarsjes aan. Leuk om de tafel mee te dekken. Maakt een huis gelijk gezellig en knus. Ook al is het maar één. Zowel in een lichte als een donkere setting.

De kandelaars heb ik gekocht bij de kringloop of marktplaats. Ik let dan niet op de kleur, eigenlijk meer op de vorm. Dan schilder ik ze in de kleuren die ik in mijn interieur heb. Zo heb ik elk jaar nieuwe kandelaars. Deze warme kleuren zijn nog van vorig jaar maar passen er perfect bij.

Hoop jullie weer inspiratie te hebben gegeven voor warmte aan het interieur.

Liefs Irene

 

 

 

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Irene Meerman

Kunst aan de muur

In januari heb ik altijd zo iets van, ik mis iets in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *