Trends in Androidland: de Samsung Galaxy S22

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat 9 februari 2022 de nieuwe Samsung Galaxy S serie wordt gelanceerd! In de eerste maanden van elk jaar presenteert Samsung een nieuwe serie smartphones. Ook in 2022. De naam is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit de Samsung Galaxy S22. Lees in deze blog alle geruchten over de lancering!

Waarschijnlijk werkt Samsung aan drie S22-modellen: de S22, S22 Plus en S22 Ultra. Qua ontwerp wordt de S22 niet veel anders dan de S21. De telefoon gaat dus lijken op een herkenbare Samsung! De S22 krijgt een kunststof behuizing, net zoals zijn voorganger, waardoor de smartphone lichter en handzamer is. Ook wordt deze gloednieuwe smartphone water- en stofdicht en mist een koptelefoonpoort. Dus ook dit gaat naar draadloos! 

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kleuren! Naast zwart, wit en pink gold zal Samsung de Galaxy S22 ook in een hele gave groene kleur uitbrengen. Op de achterkant is een opvallend camera-eiland met (hoogstwaarschijnlijk) vijf cameralenzen en daarnaast een flitser. Dit eiland steekt wat uit, waardoor deze Samsung alleen met een hoesje plat op de tafel ligt. Bij GSMpunt hebben ze de leukste S22 hoesjes! Zo voorkom je schade en ziet jouw smartphone er altijd stijlvol uit.

De Ultra variant krijgt volgens geruchten bijna dezelfde camera als zijn voorganger. De verandering zou hem zitten in de camera sensoren. Deze zijn verbeterd, waardoor de camera’s meer licht kunnen opvangen als er weinig licht is. Hierdoor worden foto’s in het donker scherper! Ideaal dus. Verder lijken de camera’s erg op elkaar. Met de twee telelenzen zoom je 3 tot 10 keer in zonder dat de foto minder scherp wordt. Maak dus de mooiste foto’s van je interieur, je kinderen, de natuur… of wat jij dan ook maar wil! 

Het nieuwste lid uit de Galaxy S serie gaat waarschijnlijk net zoveel kosten als de S21, namelijk € 849,-. Dit gaat dan om de variant met de laagste opslagcapaciteit. Roland Quandt, smartphone insider, deelt informatie over een nieuwe Samsung 45 watt oplader. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter bij de S22 wordt geleverd. Bij GSMpunt kun je de officiële Samsung lader bestellen, met gratis verzending! Volgens geruchten zou je de Plus en Ultra varianten van de nieuwe Samsung S serie hiermee extra snel opladen. Ook wordt er gezegd dat de batterij binnen 30 minuten voor 70% opgeladen is. Handig!

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de lancering van deze Samsung! Jij ook?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De juiste items voor een fijne slaapkamer!

We vergeten misschien al snel de slaapkamer, maar dit is de plek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *