Tips & tricks voor je werkplek

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een werkplek kan al snel een beetje saai overkomen maar dit hoeft het zeker niet zo te zijn! In deze blog geef ik je een aantal tips & tricks hoe je je werkplek meer sfeer kan geven en het fijner maakt om er te werken.

 

Let’s face it, een hele dag op kantoor kan al vermoeiend zijn. Laat staan wanneer je werkplek dan ook nog een beetje saai overkomt. Niet alleen sfeer kan helpen om de dag makkelijker door te komen, maar ook comfort. We werken ook steeds vaker thuis, dus is het fijn om in je huis een fijne, gezellige werkplek te hebben.

Gebruik kleur

Kleur kan veel doen met een ruimte. Veel kleuren geven sfeer en het kan je mood bepalen. Gebruik niet te drukke of juist donkere kleuren op je werkplek. Ga voor rustige tinten, maar zorg ervoor dat het niet te saai overkomt! Grijs en wit zijn vaak de basiskleuren die worden gebruikt op een werkplek maar neem een leuk kleurtje erbij op bijvoorbeeld een muur. Zoals ik net al zei zijn er een aantal kleuren die je stemming kunnen beïnvloeden. De kleur blauw maakt je rustig en kalm, ook zorgt het ervoor dat je je goed kan concentreren. Perfect dus voor op je werkplek!

Planten op je werkplek

Om nog wat kleur en sfeer aan te brengen op je werkplek, neem planten! Ze hebben veel voordelen:

– Je krijgt minder last van stress dus je bent relaxter

– Planten zorgen dat je je beter kan concentreren en nadenken

– Planten zorgen voor een schone en frisse lucht

Naast dat ze al deze voordelen hebben, staan planten ook gewoon altijd leuk 😉

Opgeruimd staat netjes

Een geordende werkplek maakt het werken ook een stuk makkelijker. Neem een bureau met lades. Hierdoor kun je veel kwijt en zorgt dit dat het op je bureau opgeruimd is. Op de site van Lionshome kwam ik veel verschillende soorten bureaus tegen! Ook is een opbergbakje heel handig. Je hebt zo geen last van rondslingerende papieren.

Comfort

Een goede bureaustoel doet al wonderen. Omdat je vaak lang op je werkplek zit moet een bureaustoel je lichaam wel goed kunnen ondersteunen. Wanneer je lekker én goed zit, maakt al dat je beter gefocust bent.

Accessoires

Accessoires zorgen al snel voor een sfeer op je werkplek. Neem bijvoorbeeld een mooie lamp voor op je bureau. Ook is het leuk om een soort quote op te hangen of neer te zetten zoals je hieronder ziet. Je kan jezelf een boost geven door een inspirerende quote neer te zetten. Ik kwam een aantal leuke accessoires voor je bureau tegen bij LionsHome !

Heb jij thuis een eigen werkplek? Let me know!

Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met LionsHome. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Groen in je interieur.

Groen..Wauw, ik ben verliefd op deze kleur! Groen staat voor natuur, frisheid...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *