Speciaal voor het WK: Philips Hue bij dmlights!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Nederland doet dan wel niet mee met het WK, toch is er iets waar wij – en jij vast en zeker ook – erg blij van worden! Bij dmlights kwamen we namelijk het speciale Philips Hue WK 2018 tegen. Met Philips Hue zorg je er altijd voor dat er meer sfeer ontstaat in je huis en des te leuker om dit speciaal voor het WK ook te doen. Wat dit nou precies inhoudt? Wij vertellen het je!

Sfeerverlichting

Ik vind sfeerverlichting in een huis echt een must. Ik kan me eigenlijk geen huis zonder sfeerverlichting voorstellen! Denk bijvoorbeeld aan een leuke tafellamp, een wandlamp of een dimbare vloerlamp. Daarnaast kun je ook kiezen voor Philips Hue. Philips Hue biedt namelijk dé gelegenheid om in jouw huis een persoonlijke sfeer te krijgen. Een persoonlijke sfeer? Jazeker! Jij kunt namelijk de kleuren kiezen voor de verlichting die bij jou passen en die jij mooi vindt. Ideaal ook voor het WK!

Philips Hue WK 2018

Met het Philips Hue pakket kun je voor jouw favoriete ploeg supporten. Hoe dit werkt? Je kunt bijvoorbeeld jouw Hue lampen laten reageren wanneer er een doelpunt is van jouw land. Hoe leuk is dat?! Er zijn twee pakketten waar je voor kunt kiezen: WK starterspakket en een WK uitbreidingspakket.

WK starterspakket

  • Twee keer: Hue Go
  • Eén keer: Hue ledstrip 2 meter
  • Eén keer: Hue Bridge

WK uitbreidingspakket

  • Twee keer: Hue Go
  • Eén keer: Hue ledstrip 2 meter

De Hue Go is een decoratieve tafellamp (zie hieronder). Deze lamp kun je op twee manieren gebruiken, namelijk als een stand-alone product. Dan kun je het aanzetten met zeven presets. Daarnaast kun je het ook gebruiken als onderdeel van het Hue systeem. Hiervoor heb je een Hue Bridge nodig. Een Hue Bridge zorgt er namelijk voor dat alles aan elkaar is gelinkt. Bij het WK starterspakket krijg je zowel twee Hue Go’s als een Hue Bridge, met ook nog een handige ledstrip. Dan kun je alles zeer gemakkelijk gewoon met je telefoon besturen. Ideaal!

Extra leuk om het nu in te stellen voor jouw favoriete team.Laat de lampen flikkeren bij een doelpunt of laat het geel of groen kleuren bij een overtreding met behulp van de app Olisto. Heeft jouw team gewonnen? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Gebruik dan samenwerkende apps zoals Hue Disco! 😉 Ook na het WK is het nog steeds superleuk om de lampen in te stellen met jouw favoriete kleuren!

dmlights

Wil je dit Philips Hue pakket ook bestellen? Dit kan eenvoudig bij dmlights. Op de website van dmlights vind je ontzettend veel inspiratie en leuke ideeën. Ik zou zeker even een kijkje nemen! Of volg ze op Instagram: dmlights.

Ben jij al helemaal klaar voor het WK? Eigenlijk kunnen de Philips Hue lampen niet ontbreken. Wat vind jij? Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met dmlights. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor natuur in huis

We houden allemaal van de natuur en het is op dit moment...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *