Souvenirs, Go or No-go?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vroeger (heel lang geleden ;)) kocht ik altijd een souvenirtje voor mezelf maar ook voor familie om mee te nemen van vakantie. Vaak waren dit soort souvenirs een bordje, magneet of sleutelhanger. Iedereen vond dit altijd een erg leuk cadeau (zeiden ze).  Maar waar zijn ze gebleven? En doe ik dit nu nog wel eens?

Eigenlijk nee, vaak neem ik nu wat anders mee. Wel iets wat we hier in Nederland niet hebben, of ik althans niet heb gezien.. Voor mezelf neem ik altijd iets voor in het interieur mee of iets lekkers (zeker uit Italië, mijn favoriete vakantieland). Maar vaak leg je hier dan niet meer de link met het land of herkomst mee.

Want kan dat eigenlijk nog wel, souvenirs in het interieur? Laat je het zien of staat het in de kast. De toren van Pisa, Italiaanse Maria beeldje of een bordje uit Griekenland? Ik heb ze nog wel in de kast staan maar dat is eigenlijk omdat ik het moeilijk vind dit soort dingen weg te doen.

Wat ik altijd mee neem, mijn souvenir, is een theelepeltje uit de plaats of land waar ik geweest ben. Dit vind ik eigenlijk altijd leuk en gebruik het ook nog. Inmiddels al een hele verzameling. Kijk eens hoe leuk.

Twee jaar geleden op Terschelling kwam ik deze hele leuke kaart en bekers tegen. Deze passen in het interieur en ik word er blij van als ik er naar kijk. We hebben een te gekke vakantie gehad op dit eiland.

Maar mijn favoriete souvenirs van vakantie zijn toch wel de foto’s. En wat ik het allerliefst doe op vakantie is foto’s maken en dan vervolgens daar weer hele mooie fotoboeken van te maken.

Liefs Irene

@noordenzoet

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Irene Meerman

De webbing trend

Voor mij weer echt een “falling in love” trend. Come back vanuit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *