Op maat gemaakte binnenkussens

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ken je dat? Dat je dat ene plekje in huis hebt, waar je niet de juiste kussens voor kan vinden. Of dat ene bankje, waar je net niet de juiste maat kussens voor hebt… Heel vervelend! Ik heb daar de perfecte oplossing voor gevonden en ik vertel je er graag meer over! Lees je mee? 🙂

De eethoek 

Eten op de bank is soms lekker, maar het is niet fijn als je op je bank knoeit. Daarvoor hebben we gelukkig een eethoek – een plek waar je graag rustig kan eten. Alleen, met je partner/familie of met vrienden. Het is soms lastig om de juiste meubels te kiezen. Misschien heb jij eindelijk het perfecte bankje gevonden voor bij je eettafel, maar kun je vervolgens niet de juiste maat kussens ervoor vinden. Zoals ik eerder al noemde, heb ik daar de perfecte oplossing voor gevonden! Namelijk op maat gemaakte binnenkussens bij Onlinemaatkussens.nl.

Nu denk je misschien: heel leuk, maar met mijn eigen klunzigheid of het geknoei van mijn kids, is dat geen goed idee voor in de eethoek! Als je tijd doorbrengt in de eethoek wil je ook graag comfortabel zitten, maar laten we eerlijk zijn: het is wel een beetje spannend om voor die ene mooie kussens te kiezen voor op je eetkamerbank, vooral wanneer je van jezelf weet dat je vaak knoeit of als je met je kids gaat eten. Goed nieuws! Ze hebben namelijk een super mooie velours stof, die zowel vuil en waterafstotend is. De stof heet Vintage Velours Adore en is er in verschillende mooie kleuren. Er zijn maar liefst 24 kleuren beschikbaar! Hierdoor zit er dus altijd wel iets bij wat je mooi vindt. Ik laat je hieronder graag een aantal kleuren zien:

 

    ADORE Gold           ADORE Blush             ADORE Moss        ADORE Petrol

   

Kinderkamer

Wil je een leuke speelplek creëren voor jouw zoon of dochter? Ook dan vind ik de kussens van Onlinemaatkussens.nl echt een aanrader. Tip: kijk eens naar de huidige trends en speel daarop in. Wat vind je bijvoorbeeld van een mooie, lichte bohemian look? Een paar rotan accessoires erbij en bijvoorbeeld een kussen in de kleur Blush. Of combineer meerdere kleuren met elkaar, zoals hieronder. Wat een prachtige speelplek is dit. Ik zie het al helemaal voor me dat je zoon of dochter hier rustig even een boekje kan lezen of een filmpje kan kijken op de tablet. Even een relax momentje, op een prachtig kussen van Onlinemaatkussens.nl. 

Credits: @tryfenah

Vind je het lastig om te bepalen waar je een kussen wil neerleggen? Kijk dan eens goed naar de kinderkamer: heb je een lege, kille plek? Dan is dit de ideale plek! Laat dezelfde tinten van de kussens terugkomen in de kinderkamer. Hieronder zie je dat er op de muren twee driehoeken zijn geverfd in een oudroze kleur. En, hoe mooi matcht het vloerkleed erbij? 

Credits: @tryfenah

Tip: kleed het leuk aan met mooie kussens, eventueel een warm plaid en je hebt gelijk een gezellige zitplek! Dit kan op de grond of op een meubel zoals op de eerdere foto. 

Credits: @tryfenah

Zoals je ziet heeft het materiaal van de kussens een mooie, warme uitstraling. Een glanzend en gewolkt effect is helemaal van nu en vind ik ook zeker een aanrader. Zowel voor de kinderkamer als een andere kamer in huis. De rijke uitstraling maakt dat het echt veel sfeer met zich mee brengt! Het voelt daarnaast heerlijk zacht aan. Ook fijn. 😉  

Onderhoudstips 

Ben je benieuwd hoe je dit gemakkelijk kunt onderhouden? De meeste vlekken kun je gewoon weghalen met een natte doek. Verder is het wasbaar op 30 graden. Het hoeft en mag niet gestreken geworden. Op deze manier hou je de stof het mooist.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Onlinemaatkussens.nl? Stel zelf je kussen samen! Dit kun je eenvoudig doen op de website. Alle kussens worden handgemaakt in hun eigen atelier – hierdoor ben je verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. En: je kunt ook eenvoudig gratis kleurstalen bestellen. Je krijgt dan een stuk van de stof thuisgestuurd. Ideaal! Zo kun je alles eerst even goed bekijken. 

Wij zijn helemaal verliefd op de prachtige Vintage Velours Adore collectie. Wat een prachtige uitstraling. Ga je ook een kijkje nemen? Liefs!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

[GESLOTEN] Vintage vloerkleden (mét giveaway!)

Wij zijn echt gek op vloerkleden! Het maakt een ruimte gezellig, knus...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *