Nieuw design merk gespot bij Sterk Online: WON

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi! Wat leuk dat je deze blog weer leest. Wij hebben een nieuw merk ontdekt, namelijk: WON. Een zeer toegankelijk designmerk die je op diverse manieren kunt combineren en stylen. Graag laat ik je dit mooie merk zien en vertel ik je meer over mijn favorieten.

Over WON

Dit Deense merk werd opgericht in 2015 en is dus nog vrij nieuw. Het hoofddoel van WON is dat ze vooral innovatief willen zijn en willen blijven. Dit doen ze bijvoorbeeld door samen te werken met meest innovatieve onderwerpers. WON noemt het zelf een creatieve reis met als resultaat mooie en comfortabele meubels.

“Een creatieve reis met als resultaat… mooie en comfortabele meubels”

De meubels van het merk zijn vooral gebaseerd op het Scandinavische design. Wat het merk erg belangrijk vind is dat de meubels veel lichtheid, flexibiliteit en functionaliteit uitstralen. WON richt zich met zijn veelzijdige collecties op verschillende soorten mensen. Van stedelijke personen tot aan moderne personen. Kortom: voor ieder wat wils. 😉

Mijn favorieten

De meubels van het Deense merk vind ik prachtig. Ook deze keer heb ik weer een aantal favorieten gevonden op de site van Sterk Online. Ik deel deze natuurlijk graag met jullie!

WON Room sofa

Dit is een absolute favoriet van mij. Een mooie tweezitsbank waar je lekker de hele avond op wilt liggen. Deze bank geeft een mooie zachte Scandinavische look in je woonkamer. De bank is helemaal naar jouw wens te bestellen: in drie verschillende stofsoorten en veel mooie kleuren.

WON Cage bijzettafel

WON heeft ook super leuke bijzettafeltjes ontworpen. Deze bijzettafels hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Hierdoor passen ze bij vrijwel elke interieurstijl. Je kunt ook deze in meerdere kleuren bestellen, waardoor ze nog eens extra leuk in jouw interieur passen!


WON Mango lounge stoel

Deze stoel ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook een comfortabele stoel. Het ontwerp van de stoel is gebaseerd op de mango vrucht, vandaar de naam! De binnenkant lijkt op een mango die op de schil in stukjes gesneden en opengevouwen is. Een mooi ontwerp met een knipoog.

Tips, tips, tips!

Wil jij ook design combineren in jouw huis? Dan heb nog een aantal handige tips voor je.

Tip 1: Kies een neutrale kleur (basiskleur)
Een neutrale kleur zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk met elkaar kunt combineren! Daarnaast ben je op deze manier nog lang niet uitgekeken en is het een mooie investering voor jouw interieur.

Tip 2: Kijk naar de materialen
Als je materialen kiest die bij elkaar passen (bijvoorbeeld natuurlijke materialen), hou je meer rust in je interieur. Ook passen alle meubels zo beter bij elkaar.

Tip 3: Gebruik in een kleine kamer niet te grote elementen
Het gebruiken van veel grote elementen in een te kleine ruimte is niet mooi, maar te veel kleine accessoires zijn weer te druk. Maak een goede combinatie wat bij jou én natuurlijk je ruimte past!

Tip 4: Gebruik in een grote kamer juist grote eyecatchers
In een grote kamer heb je genoeg ruimte om grote meubels en andere mooie decoratie neer te zetten. Je vult zo mooi de ruimte en de grote stukken vallen extra op!

Vind jij het merk net zo mooi als ik? Ik ben benieuwd! Liefs, Romée.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Larissa Enderink

Wat zijn de musthaves voor het opbergen van spullen?

Iedereen kent het wel, overal door het huis slingeren spullen. Je wilt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *