Lancering WOWN!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi allemaal! Gisteren was de lancering van het nieuwe merk WOWN! en hier mochten wij bij zijn. We vertellen je meer over deze dag en natuurlijk over WOWN!. Het is zo’n tof merk! Lees de blog hieronder. 

Na vele sneakpeaks die we hebben kunnen zien hebben we gister het merk echt mogen zien! De lancering van WOWN! was in een bijzondere bioscoop in Amsterdam. Hier kregen we onder het genot van heerlijke popcorn een short film te zien van het merk. Na de film kwamen de dames naar voren en kregen ze een groot applaus van alle bloggers. Zelf gaven ze nog een woordje en daarna was het tijd om het merk te bewonderen!

WOWN!

Suzanne de Jong van &SUUS, Ankie Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home hebben dit toffe nieuwe merk bedacht en neergezet samen met Lonneke van Bubblemint en Marlous van Oh Mari. Alle drie hebben ze een collectie in hun eigen stijl ontworpen. Super gaaf toch! Hieronder zie je foto’s van de drie verschillende stijlen.

Collectie Suzanne

Suzanne gebruikt in haar stijl veel zachte en neutrale kleuren. Door grondtinten te mixen met zachte accent kleuren wordt het een mooi geheel. In de foto hieronder heeft Suzanne de kussentjes en het kleedje ontworpen. En ook de vazen. Super mooi allemaal!

Collectie Ankie

De stijl van Ankie is erg kleurrijk en lieflijk. Ook heeft ze veel opvallende printjes, zoals het kussen wat je hieronder ziet. Op het kussen zitten kleine hagelslagjes. Zo leuk!

 

Collectie Souraya

Souraya heeft veel inspiratie gehaald van haar Egyptische afkomst. Dit kun je ook wel heel goed zien terugkomen in haar stijl vind ik. Ze gebruikt veel Scandinavische kleuren met warme tinten.

Het leuke aan dit krukje is, is dat je er ook een tafeltje van kan maken. Je haalt alleen het kussen eraf en het is een tafel. Hoe handig is dat! Je ziet hem ook in de sfeerfoto hierboven.

Je kunt de collectie zelf zien vanaf 19 maart in meer dan honderd Kwantum winkels!

Het was gister echt een hele leuke dag en we hebben weer veel inspiratie op kunnen doen! Check de blogs van Suzanne, Ankie en Souraya voor meer informatie.
Liefs Eva 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Gaaf behang voor in de kinderkamer

Met onze verhuizing is het tijd om de kinderkamer te veranderen. In...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *