Keuken inspiratie: hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Inspiratie tijd: 4 minuten

Door alle omstandigheden zit er misschien geen uitgebreide vakantie naar het buitenland in… Extra leuk dus om aan de slag te gaan met een leuk en uitdagend project in huis! Denk bijvoorbeeld aan dé droomkeuken die je al jaren voor ogen hebt. Tijd om aan de slag te gaan, maar waar begin je? We vertellen je er meer over in deze blog!  

Momenteel zijn we allemaal veel meer thuis dan normaal gesproken. Dan is het wel zo fijn om van je huis een plek te maken waar je graag bent! De keuken is een centrale plek in huis: je bent er dagelijks om te koken, eten of drinken te pakken, maar het is ook een plek waar je misschien met je gezin samenkomt en wat bijdraagt aan gezellige momenten. Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar. Er is namelijk ontzettend veel keuze! Schakel daarom een expert in. De keukenexperts van Jansen Totaal Wonen vertalen jouw wensen naar jouw droomkeuken. Easy does it! Maar wat zijn de verschillende stappen hiervoor? 

Stap #1: Oriëntatie

Om te beginnen is het goed om je te oriënteren. Jouw wensen en ideeën moeten duidelijk naar voren komen, zodat er ook echt een persoonlijk plan gemaakt kan worden. Welke stijl, wat voor een apparatuur en natuurlijk ook de materialen. Er zijn genoeg keuzes als het gaat om keukenfronten en werkbladen, dus ook daar kun je in dit gesprek naar kijken. Tip: bekijk alvast toffe inspiratie op Pinterest, zodat je een goed beeld krijgt van wat jouw droomkeuken is!

Stap #2: Advies

Alle mogelijkheden bekijken van slechts een foto of een brochure is niet (altijd) genoeg. Wanneer je iets in het echt ziet, heb je er een nog beter beeld van en weet je zeker of dit iets is wat jij wil. Bij Jansen Totaal Wonen krijg je een rondleiding door de showroom. Je kunt zo alle verschillende opties van design, materialen en apparatuur bekijken. Uit het oriëntatiegesprek (stap 1) wordt het advies gegeven. Hierbij wordt ook gekeken naar de juiste en beste prijs/kwaliteitsverhouding. 

Stap #3: Tekenen

Vervolgens wordt er geschetst! Iedereen heeft immers een andere soort keuken (denk aan het formaat, de ruimte, het huis zelf, etc.). Wanneer je het volledig eens bent met de schets, wordt het uitgewerkt tot een 3D ontwerp. De adviseur is aan het werk en jij kunt gewoon genieten van een hapje en drankje op het kookplein – hoe handig! ;-). Bekijk hier hoe het in zijn werk gaat!

Stap #4: Presentatie

Het 3D ontwerp is klaar en het wordt aan je gepresenteerd. Op deze manier kunnen alle details goed worden besproken en kunnen eventuele wijzigingen worden doorgegeven. Dit kan dan namelijk direct worden aangepast in het ontwerp. 

Stap #5: Ready…! 

En, dan… komt het punt dat je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Tijd voor actie dus! De monteur komt bij je langs om alles goed in te meten. De keuken wordt besteld en er wordt een afspraak gepland voor de plaatsing. Jansen Totaal Wonen heeft een eigen montagedienst en hierdoor kan er snel worden geschakeld en blijft alles in-house. Wel zo fijn! 

Tijd voor inspiratie! 

Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar hoe de keukens van Jansen Totaal Wonen er uit zien. Wauw, op de onderstaande foto zie je al gelijk een mooi voorbeeld. Een prachtige lichte keuken met zwarte elementen. Het zorgt voor veel sfeer en een mooie uitstraling. Wat we vaak zien is dat er wordt gekozen voor een combinatie van diverse materialen, zoals je ook op de keuken hieronder ziet. 

 

In kastjes en op plankjes kun je genoeg opbergen. Op die manier creëer je een strakke uitstraling en een opgeruimd huis. 😉 

Wil je toch liever een lichte, zachtere look? Je kunt ook kiezen voor de combinatie van hout met wit. Ook erg mooi! Door deze combinatie zorg je voor een mooi contrast.

Heb je een kleinere keuken? Kies voor een hangend keukenblok. Hierdoor lijkt de ruimte groter! 

Laten we ook eens kijken naar hoe de droomkeukens eruit zien van andere klanten. Laat je inspireren. 😉 

Krijg jij niet genoeg van de prachtige keukens? Bekijk dan eens deze toffe video over de keuken van Anita. Genoeg inspiratie dat je kan op doen!

Wat een prachtige keukens. Ontzettend veel inspiratie dus bij Jansen Totaal Wonen! Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Laat het weten in de reacties!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Tips voor een goede zomer!

Heb jij ook zo zin in de zomer? Lekker tot laat in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *