Kans maken op twee Northern Granny kandelaars?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Om te vieren dat de nieuwe webshop online staat van SterkOnline, hebben wij een hele leuke winactie met hen opgezet. Je kunt namelijk kans maken op hele mooie kandelaars van SterkOnline. Wil je weten hoe je kunt winnen? Lees dan snel verder!

Gezellige avonden

Het wordt al gauw donker buiten en dat betekent dat de heerlijke avonden op de bank zijn aangebroken. Lekker achter de televisie kruipen is niet niet bepaald vervelend ;’). Lampjes, maar vooral kaarsjes mogen hierbij zeker niet ontbreken, het maakt het hele huis een stuk gezelliger en sfeervoller. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige kandelaars hieronder:

Dit zijn de Northern Granny kandelaars en staan prachtig in elk interieur!

De Northern Granny kandelaar

Het leuke aan deze kandelaars is dat je het interieur verlicht op de ouderwetse manier. Deze zijn wel op een moderne manier ontworpen. De randen van de voet buigen namelijk omhoog, om zo het gesmolten was op te vangen, ideaal! Daarnaast zijn deze kandelaars in het zwart en wit te verkrijgen, maar ook in verschillende hoogtes. Wil je dus voor meer speelsheid gaan? Kies voor verschillende kleuren en hoogtes.

 

Hoe win je deze toffe kandelaars?

Ik hoor je denken: “deze moet ik hebben!”. Ga naar onze Instagram pagina @furnlovers en like het bericht over de winactie. Tag twee vrienden en vertel ons waarom jij moet winnen! Vergeet niet om @sterkonline te volgen en wie weet heb jij binnenkort jouw huiskamer gezellig verlicht door deze prachtige kandelaars. Succes!

Meer inspiratie

Naast de mooie Northern Granny kandelaar heeft SterkOnline ook veel andere soorten kandelaars. Persoonlijk vind ik bijzondere vormen en kleuren erg tof en dat hebben ze allemaal. Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten uitgelicht. Enjoy!

Doe jij al mee met de winactie? En wil je meer weten over SterkOnline? Neem dan eens een kijkje op de site. Liefs, Larissa

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

De musthave voor baby’s: Bruno de beer

Ben jij pas vader of moeder geworden? Dan is deze blog een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *