Het voorjaar in huis halen met wasparfum

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het voorjaar komt er weer aan. Haal het voorjaar in huis met de heerlijke geuren Marsiglia en Energica van Wasparfum! Hoe fijn is het als jij je huis binnenstapt en je wordt overwelmd met een heerlijke geur? Ik vertel je graag hoe je het voorjaar in huis kan halen met Wasparfum. Lees je mee? 😉

Waarom wasparfum?

Een lekkere geur vind ik persoonlijk erg belangrijk! Dat je kleding lekker ruikt, je huis of bijvoorbeeld je beddengoed. Zowel jij als je huis, heerlijk fris. Voor jezelf is het toch ook veel fijner als alles lekker ruikt? Ook als je bijvoorbeeld huisdieren hebt. Je huis gaat al snel ruiken naar je lieve viervoeter. Met de wasparfum zorg je ervoor dat je zelf in ieder geval niet naar je huisdier(en) ruikt. En, als je net de was hebt gedaan… dan ruikt je hele huis superlekker! Echt een aanrader. 

De lekkerste geuren

Ik vertel je graag meer over de geuren die ik al eerder noemde: Marsiglia en Energia. Dit zijn twee heerlijke, maar ook frisse geuren die natuurlijk heel goed bij het voorjaar passen! De zon gaat steeds meer schijnen… planten, bloemen en bomen beginnen weer te groeien en te bloeien.

Marsiglia

Denk bij deze geur, de Marsiglia, bijvoorbeeld aan de zilte zee gemengd met natuurlijke olijfolie, zuiverende soda en de frisse geur van citrusvruchten. De naam marsiglia heeft de naam gekregen, omdat het ruikt naar marseille zeep. Marsiglia is Italiaans voor Marseille. Het heeft al honderden jaren een vertrouwde geur. Het is geschikt voor onder andere handdoeken, plaids, gordijnen, beddengoed en/of het kussen van je trouwe viervoeter. 

Energia

Energia is een fris kruidige geur die wat frisheid en Italiaanse energie geeft. Als je je ogen sluit zal je bijna denken dat je door de straatjes van Italië loopt. Heerlijk! Het is ook een populaire geur bij mannen. Je kan het daarom ook heel goed gebruiken om mannen kleding mee te wassen.

Nog meer tips… haal het voorjaar in huis! 

Ben je ook zo toe aan het voorjaar in huis? Wat meer gezelligheid, sfeer, vrolijkheid… Ik heb nog een aantal handige tips voor je: 

  • Haal een gekleurde bos bloemen in huis en zet deze op de salon- of eettafel. Zo heb je gelijk meer vrolijkheid in huis! 
  • Open ‘s ochtends direct de ramen (als het droog is natuurlijk). Op deze manier heb je een frisse start van de dag. 
  • Verwissel jouw sierkussens. Kies eens voor een andere hoes voor de sierkussens op de bank. Kies voor een leuke kleur die jou een vrolijk en fijn gevoel geven. Tip: kies bijvoorbeeld voor mooie pasteltinten.
  • Ben je toe aan nog meer verandering in huis? Verf een muur in een andere kleur – zo heeft jouw interieur gelijk een hele andere uitstraling! 

Ben jij al bekend met Wasparfum.nl? Neem vooral eens een kijkje op de website, voor een heerlijk assortiment van verschillende soorten geuren! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Plant power!

Als er iemand was die nog geen vetplant in leven kon houden,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *