Het mooiste fotobehang!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is enorm leuk om een unieke uitstraling in huis te hebben. Kies bijvoorbeeld een keer voor een nieuwe kleur op de muur, andere printjes op de bank of een leuk vloerkleed. Je kunt al snel jouw huis een nieuwe look geven door een kleine verandering toe te voegen. Maar om echt een bijzondere uitstraling te creëren is om fotobehang te nemen in jouw huis! Dit straalt direct sfeer uit en maakt jouw interieur heel persoonlijk. In deze blog lees je alles over de mooiste kleuren en printjes. Let’s go!

Waarom kiezen voor fotobehang?

Allereerst heb je dus echt iets unieks in jouw huis. Niet veel mensen kiezen voor fotobehang, omdat je het wel moet durven. Vaak zijn mensen bang dat het een overkill is aan kleur en printjes, maar dat heb je zelf in de hand. En een tip hierbij is om echt even uit je comfortzone te gaan. Je zal direct merken dat je achteraf blij bent dat je die keuze hebt gemaakt. Daarnaast kun je met fotobehang meerdere stijlen combineren, dus kies bijvoorbeeld een moderne print met wat felle kleuren. Op die manier heb je een mooie mix van twee stijlen door elkaar heen. Een ander fijn aspect aan fotobehang vind ik persoonlijk dat je hierbij geen lelijke naden hebt die tevoorschijn komen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is met plakken, omdat je geen randen hebt tussen de banen door. Ideaal, toch? ;-). Fotobehang kopen? Kijk online even waar jij jouw behang zou kunnen kopen.

In welke ruimte?

Ik kan mij voorstellen dat je je misschien afvraagt in welke ruimte het leuk zal zijn om fotobehang te plaatsen. Er zijn zo veel mogelijkheden die je allemaal ga vertellen! Nu we bijvoorbeeld veel thuiswerken is het prettig om een fijne plek te hebben in huis waar jij rustig kan werken. Maak daarom een mooie plek van jouw thuiskantoor door er fotobehang in toe te voegen. Behang een muur met een mooie print/kleur en geniet van jouw plekje. Een ander tof idee is om een wand in jouw keuken te behangen met fotobehang! Zo uniek, omdat je dit niet vaak tegenkomt. Kijk naar welk design mooi in jouw keuken past en zoek wellicht eerst wat inspiratie op. Persoonlijk ben ik ook erg van van fotobehang in de kinderkamer. Op die manier krijgt de kamer direct meer sfeer!

Er zijn dus heel veel plekken in huis waar jij fotobehang kunt plaatsen. Wat vind jij de mooiste plek in huis en wat voor fotobehang zou jij willen hebben? Heel veel succes met het uitzoeken! Lief. 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Sharing passion! Stephanie neemt je mee…

Credits photo above: Trettien (left) and Binti Home (right). Heb jij ook zo’n passie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *