Het inrichten van je kantoor/werkkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Tijd voor een makeover! Heb jij zin of is het nodig om jouw werkplek aan te pakken? Soms heb je gewoon even zin in een andere omgeving om nieuwe inspiratie op te kunnen doen. Afwisseling is daarom belangrijk. Ik merk dat ik creatiever ben als ik in een fijne omgeving werk. Herkenbaar? In deze blog laat ik je daarom een aantal van mijn favorieten producten zien die jouw werkplek een hele andere sfeer kunnen geven. Let’s start!

Zoek inspiratie

First of all: zoek inspiratie. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak eerst een lijstje met inspiratie uit tijdschriften of van internet bijvoorbeeld. Wat vind jij mooie kleuren en hou jij van veel spullen of juist wat minder. Vergeet niet het licht en geluid in de kamer. Je wilt namelijk fijn en productief kunnen werken.

Groen, groen groen!

Wat is een kantoor/werkkamer zonder planten? Precies, hoe meer hoe beter. Het staat niet alleen leuk, maar ook is het bewezen dat planten een grote impact kunnen hebben in een kantooromgeving. Om een positief effect te krijgen is één plant per 12 m2 genoeg om beter te kunnen presteren.

Favorieten

Als echte interieurliefhebber weet ik precies wat ik mooi vind. Natuurlijke materialen gecombineerd met kleur en planten vind ik super tof. Toen ik inspiratie ging zoeken kwam ik al snel terecht bij Otto.nl. Hier zag ik mooie producten die perfect passen in een kantoor/werkkamer. Hieronder laat ik je graag mijn favoriete items zien.

Bureau

Wat ik al zei, ik hou van natuurlijk. Daarom is dit onderstaande bureau dan ook echt een favoriet van mij. Dit bureau is gemaakt van mooi, massief hout en de lades zijn gemaakt van metaal. Je kunt er genoeg in opbergen, maar het bureau in zijn geheel neemt niet veel plek in. Zo houd je genoeg plek over voor de planten ;-).

Bureaustoel

In een kantoor/werkkamer hoort natuurlijk ook een bureaustoel. Bij het uitkiezen van een stoel moet je goed letten op de hoogte en vorm. Je wilt namelijk niet na een tijdje last van je rug kunnen krijgen. Zitcomfort is daarom erg belangrijk. Deze mooie stoel is verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs. Welke bureaustoel past het beste bij jou?

Opbergruimte

Wat ik zelf erg fijn vind is om alles geordend te hebben in mijn werkkamer. Het wordt al snel een chaos doordat je misschien met meerdere dingen tegelijk bezig bent en dat is vaak een valkuil. Deze kast is hiervoor ideaal. Leg alles bij elkaar wat bij elkaar hoort en zo houd je alles netjes geordend. 

Verlichting

Ik ben helemaal weg van dit lampje! Verlichting kan niet ontbreken op jouw bureau. Daarnaast geeft het ook nog eens een gezellige sfeer. Wanneer je in de avond nog even achter je computer kruipt of een boek wilt lezen is het fijn om een klein lampje hiervoor te hebben. 

Hopelijk hebben jullie wat meer inspiratie kunnen geven. Wat ga jij veranderen in jouw kantoor/werkkamer? Tot de volgende keer!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Een goede opvulling in je huis

Hoi hoi, hoe is het met jullie? Het is weer tijd voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *