GIVE AWAY: win een vloerkleed t.w.v. €199,- van Rivièra Maison!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi allemaal! Leuk dat je deze blog weer leest. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen in de titel hebben we een hele leuke winactie in samenwerking met Rivièra Maison. Op Instagram groeien we enorm en hebben we alweer 90.000 volgers. Extra leuk dus om dit met jullie te mogen vieren! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 😉

Rivièra Maison

Waarschijnlijk kennen jullie Rivièra Maison allemaal wel. We hebben al eens eerder een leuke winactie met hen gehad en daar waren jullie ook al super enthousiast over. Gaaf dus om dit weer met jullie te mogen delen. Op hun collectie zijn we dan ook helemaal verliefd. Zo mooi om te zien hoe dit merk zich continu doorontwikkeld en hun collecties enorm uitbreidt en vernieuwd.

Zoals ik al vertelde mogen we een vloerkleed weggeven en ik merk tegenwoordig dat vrijwel iedereen een vloerkleed in huis heeft. Herkenbaar? Kijk maar eens naar je eigen huis: misschien heb je in de gang een leuk smal vloerkleed of juist in de woonkamer een groot vloerkleed. Wat ik ook erg leuk vind is om meer te spelen met vloerkleden. Combineer bijvoorbeeld twee vloerkleden met elkaar, leg een vloerkleed onder de eettafel of leg een vloerkleed schuin!

Trends op het gebied van vloerkleden

De collectie van Rivièra Maison weerspiegelt eigenlijk al heel veel trends. Zo zie je bijvoorbeeld steeds meer natuurlijke elementen terugkomen op het gebied van vloerkleden. Denk hierbij aan natuurlijke materialen, zoals jute of linnen. Daarnaast is de vintage stijl ook erg geliefd. Je mag best ook kiezen voor een opvallende kleur! Durf te combineren. Wat ik persoonlijk altijd fijn vindt is een wat donkerder vloerkleed in de winter en een lichter vloerkleed in het voorjaar. Op deze manier kun je zelf afwisselen en past het goed bij het seizoen!

Win het vloerkleed: Canbrera Island Carpet

Het vloerkleed dat we weg mogen geven heet de ‘Canbrera Island Carpet’ en heeft een afmeting van 240 x 140 cm. Het is een vloerkleed gemaakt van jute, wat helemaal past bij de huidige trends. Met dit vloerkleed haal je de natuur in huis en krijg je direct een warme uitstraling. Doordat het vloerkleed twee zwarte strepen heeft, ontstaat er wat meer contrast. Wat ook een voordeel is, is dat het een groot vloerkleed is en daardoor ook grote meubelstukken er goed op passen.

Doe je ook mee?

Ben je benieuwd hoe je kans maakt op dit prachtige vloerkleed? Lees dan snel verder:

Volg Rivièra Maison op Instagram

Volg Furnlovers op Instagram

Volg Rivièra Maison op Facebook

Volg Furnlovers op Facebook

En laat onder de foto op onze Instagram of Facebook pagina weten, waarom jij dit vloerkleed zou willen winnen!

De winnaar wordt op woensdag 20 maart bekend gemaakt! Succes!

 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een lekkere geur in huis…

Wie mij al wat langer kent dan vandaag weet als geen ander...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *