Even een moment voor jezelf

Inspiratie tijd: 3 minuten

Rennen, vliegen, koken, wassen, kids naar school en ga zo maar door… wanneer heb jij nou eigenlijk echt even een momentje voor jezelf? Vaak kom jij pas later aan de beurt en wil je eerst dat alles lekker loopt. Heel begrijpelijk, maar het is ook echt goed om rust voor jezelf te nemen en dat kan het beste lekker in je eigen omgeving, zodat je geen last hebt van andere prikkels om je heen. In deze blog vertel ik je daarom graag een aantal tips die je hierbij kunnen helpen! Let’s go.

Fijn interieur

Allereerst is het belangrijk dat jij tijd voor jezelf serieus neemt. Plaats dit af en toe op nummer één (en nee, dit is niet egoïstisch!). Daarnaast is het natuurlijk fijn om tot rust te kunnen komen in een interieur waar jij je echt thuis in voelt. Zorg daarom dat je huis lekker opgeruimd is en dat er meubels, kleuren en materialen in staan die jij echt mooi vindt.

Persoonlijke verzorging

Wat ik zelf altijd erg fijn vind is om heerlijk me-time te hebben met maskers, een bad, een serie op en even helemaal niets! Voor iedereen is dit natuurlijk anders, maar vaak is het verzorgen van jezelf ook echt even ontspanning. Ik ging daarom op zoek naar fijne, nieuwe items en kwam zo veel moois tegen. Toevallig zag ik dat OTTO niet alleen mooie kleding heeft, maar ook een heel assortiment voor persoonlijke verzorging! Dat werd shoppen….

Nu de zomer er namelijk weer aankomt wil ik eigenlijk het liefste mijn benen elke dag geschoren hebben, maar laten we eerlijk zijn… wie heeft daar nou elke dag zin in? Ik in ieder geval niet, haha. Bij OTTO zag ik daarom hele fijne ontharingsapparaten die ik graag wilde uittesten. Het ziet er ook nog eens super mooi uit allemaal. 

Alle benodigdheden voor een beautydag

Wanneer je dus een avondje in je agenda hebt geblokt voor jezelf is het belangrijk om wat items uit te zoeken die jou helemaal blij gaan maken. Zoals ik net al vertelde is dus een ontharingsapparaat echt een must! Daarnaast is het ook heerlijk om je voeten even onder handen te (laten) nemen. Bij OTTO hebben ze ook heel veel soorten manicure en pedicure sets. ik zou zeggen: laat die beautydag maar komen! Extra leuk: plan het samen met een vriendin in en haal beide een aantal items voor deze relax avond. En vergeet snacks, films en een wijntje natuurlijk niet.

Ook als cadeau

Je kunt deze fijne items natuurlijk gebruiken voor jezelf, maar het is ook erg leuk om zoiets cadeau te geven. Zelf vind ik het namelijk steeds lastiger worden naarmate ik ouder word wat ik iemand cadeau moet geven. Maar een mooie set zoals hierboven is natuurlijk een superleuk idee! Dus, wil jij iemand verrassen gewoon zo maar? Voor een verjaardag? Of om iemand een hart onder de riem te steken? Kijk dan eens bij OTTO voor allerlei leuke opties.

Heb jij al een avond voor jezelf ingepland? Heel veel plezier! En zo niet, PLANNEN! Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Welk dekbed past bij jou?

Veel mensen besteden aandacht aan het kiezen van het juiste matras, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *