Een sfeervolle inrichting creëren met rolgordijnen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is zo lastig om te kiezen wat je voor de ramen wilt hebben hangen. Iedereen heeft zijn eigen wensen. Welke kleur? Welke afmeting? Welke stijl moet het zijn? Je moet overal rekening mee houden en dat is ook belangrijk, want een rolgordijn maakt het interieur wel helemaal af.

Fijne omgeving

Een fijne werkplek stimuleert de productiviteit! Dat weten we allemaal. Maar, hoe zorg je daar nou eigenlijk voor? Houd je bureau opgeruimd en overzichtelijk. Op deze manier blijft het ook rustig in je hoofd. Daarnaast bepaald het licht ook erg de sfeer. Zorg voor niet te veel hard licht en kies de juiste rolgordijnen! Je wilt wel sfeer behouden, kies daarom voor een zwart.


Credits: De projectinrichter

 Kies wat bij je past

Bij een lichte woonkamer horen mooie, zachte rolgordijnen. Rolgordijnen zijn ideaal. Ze zijn makkelijker te hanteren dan gordijnen. Ook is een pluspunt dat ze minder snel vies worden! Je pakt het namelijk niet vast, alleen aan het touwtje. Wil je dat er genoeg licht binnenkomt maar dat het niet te fel is? Kies dan voor lichte rolgordijnen.


Credits: bece

Sfeer in de slaapkamer

Zo tof om grote ramen te hebben in je slaapkamer. Overdag is het heerlijk om ze omhoog te hebben maar voor s’ avonds wil je het lekker dicht! Bij het slapen vind ik het persoonlijk altijd fijn als het helemaal donker is. Vooral in het weekend als je de tijd hebt om uit te slapen! Optimaal genieten 🙂


Credits: bece

Haal natuur in huis

Het lekkere weer komt eraan! Dat betekent: veel naar buiten en genieten van het weer. Maar, hoe tof zou het zijn om de natuur in huis te halen? Je kunt ervoor kiezen natuurlijke elementen in huis te halen zoals houten stoelen of een stenen muur. Maar hoe tof is het om een rolgordijn af te stemmen op een seizoen? Kies een rolgordijn dat bij jou past op rolgordijnwinkel                                


Credits: bece

Maak je keuken helemaal af

Ook in de keuken kan een rolgordijn niet ontbreken. Heb je prachtige ramen in de keuken? Voer je stijl door naar het raam door bijvoorbeeld het rolgordijn in dezelfde kleur te kiezen als het keukenblad. Zo blijft het een geheel en hou je het rustig. Zoals je hier op de foto ziet, is het rolgordijn iets omhoog. Zo zie je nog wel wat van buiten maar blijft het wel knus.

Credits: Biggelaar

Privacy in je badkamer

Even tijd voor jezelf! Pak een boek, wat drinken en je bent helemaal klaar om te relaxen. Als je een badkamer hebt met een raam komt er veel licht naar binnen, ideaal dus! Behalve dan… als je gaat douchen of in bad gaat! Kies daarom een mooi rolgordijn dat helemaal past bij de sfeer van jouw badkamer.   

Credits: bece

 

Ik vind het rolgordijn in de badkamer echt prachtig! Welke is jouw favoriet?
Liefs, Larissa 

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Larissa Enderink

Handige opbergkastjes

Hi, you! Ik weet niet of ik de enige ben die het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *