Een persoonlijk afscheid

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is niet een onderwerp waar je graag over nadenkt of praat, want iemand verliezen is nooit fijn. Hoe jong, oud, ziek of fitaal iemand nog is. Helaas gebeurd het regelmatig en moeten we hier mee om zien te gaan, maar hoe fijn is het dan om een goed afscheid te hebben en om een mooie herinnering over te houden aan een verdrietige dag? In deze blog lees je namelijk alles over rouwboeketten.

Passend rouwboeket

Iedereen is anders, dus ook de boeketten. Hield de persoon van wie je afscheid hebt of gaat nemen van kleur of juist van rustige, basic tinten? Kijk daarnaast ook goed naar welke kleuren er worden gebruikt op de uitvaart zelf en ga aan de hand daarvan mooie bloemen boeketten uitzoeken. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kies dan voor een neutraal boeket, zoals hieronder.

Weet jij al zeker dat het een dag vol met kleur wordt? Kies dan voor een vol, kleurrijk boeket!

Iets bijzonders

Naast de hierboven afgebeelde mooie rouwboeketten die ik tegenkwam bij Fleurop mogen de bijzondere boeketten niet ontbreken. Dit is namelijk iets waar je niet zo snel voor kiest, omdat je wellicht niet eens weet dat het er is. Kijk maar eens naar deze prachtige vlinder hieronder. De vlinder staat over het algemeen voor vrijheid en is een prachtig symbool voor bij een uitvaart. Daarnaast komen de kleuren erg mooi uit in dit boeket.

De ster mag ook zeker niet ontbreken. Het is niet alleen een prachtig boeket, maar heeft voor veel mensen ook een betekenis. Degenen die is overleden wordt vaak “een ster aan de hemel” genoemd. Hoe prachtig is het dan om een aantal van deze mooie sterren op of rond de kist te leggen.

Als laatst wil ik dit prachtige boeket met jullie delen. Ik denk dat dit rozen boeket wel bij iedereen past! Officieel gebruikt men witte rozen bij een verdrietige gebeurtenis of dag, maar wat ik jullie juist wil meegeven is dat een afscheid niet alleen maar verdrietig hoeft te zijn. Denk aan alle mooie momenten die je samen hebt meegemaakt en praat hier ook over. Vandaar dat ik graag dit boeket wilde delen met jullie, want rode rozen staan voor liefde!

Ben jij ook zo onder de indruk van de mooie rouwboeketten van Fleurop? Neem eens een kijkje op de site voor meer inspiratie. Liefs, Larissa.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 favorieten van het merk Zuiver

Zuiver: we kennen het merk allemaal! Toch mag dit merk zeker niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *