Een origineel kerstcadeau? Hier vind je die! 

Inspiratie tijd: 3 minuten

De decembermaand staat natuurlijk bekend om alle feestdagen. Superleuk, maar… soms ook knap lastig om weer een nieuw, leuk cadeau te bedenken voor je partner, vriend(in), zus, broer, etc. In deze blog lichten we een aantal leuke én originele cadeaus aan je uit. Ben je al bekend met Modulari? In deze blog lees je er meer over! 

Modulari

Bij Modulari vind je mooie, persoonlijke wanddecoraties waar je echt een statement mee kunt creëren. Zo kun je jouw eigen foto’s en prints laten afdrukken in een vorm naar keuze (cirkel, hexagon of vierkant), maar kun je ook kiezen uit beelden uit de beeldbank. Op deze manier kan je allerlei foto’s en afbeeldingen met elkaar combineren. Kortom: een echt unieke wanddecoratie, want je stelt het precies zo samen als jij wil! Verder kun je kiezen voor een kleine toevoeging aan een kale wand, maar kun je ook meerdere prints naast elkaar ophangen en er een groter geheel van maken. 

Daarnaast kan je sinds kort ook bij Modulari terecht voor mooie spiegels in dezelfde vormen als ik hierboven noemde (cirkel, hexagon of vierkant). Wat ik verder erg tof vind aan deze spiegels, is dat je ook het kleur glas kunt kiezen. Er zijn drie opties: zilver, brons en gerookt glas. 

Styling

Misschien vind je het lastig hoe je het precies allemaal met elkaar kunt stylen. Een tip is om sowieso even een kijkje te nemen op de Instagram pagina van Modulari. Hier vind je namelijk elke week weer inspiratie. Een andere tip is om kritisch naar je huis te kijken: heb je kale wanden? Mis je een persoonlijke touch? Schrijf de punten desnoods voor jezelf even op, zodat je een overzicht hebt. Meet vervolgens de muur op en bepaal hoeveel ruimte je wil besteden aan wanddecoratie. Op deze manier heb je goed ingeschat waar het moet hangen, hoe groot het mag zijn en wellicht ben je al uit over welke vorm je moet kiezen. 

Als je weet wat je precies mist in je interieur, dan kan je ook beter kijken hoe je het kunt stylen. Wat ik zelf altijd mooi vind is om het te combineren met planten. De groene kleur brengt gelijk veel sfeer met zich mee. Gaat het om een lege hoek in je interieur? Kies dan voor een leuk rond vloerkleed, een gave rotan stoel en een mooie samenstelling van bijvoorbeeld de hexagons of vierkanten van Modulari. 

Christmas time! 

Bij het zien van de foto’s krijg je misschien al gelijk inspiratie voor een mooi kerstcadeau. Een persoonlijke foto van een kleinkind, een trouwdag of gewoon een liefdevolle quote? Het kan allemaal en er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij Modulari. Zo kun je ook het kerstthema doortrekken en kiezen voor winterse afbeeldingen of foto’s. Neem dus vooral even een kijkje op hun webshop! Ik ben heel erg benieuwd waar jij voor gaat kiezen. 😉 Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Sneak preview nieuwste collectie Rivièra Maison (met winactie! – GESLOTEN)

De interieurtrends ontwikkelingen zich erg snel: er komen veel verschillende soorten meubels...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *