Een keer iets anders dan een ‘gewone’ lamp?!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Design lampen, maar wat moet je je daar bij voorstellen? Als ik denk aan design meubels of accessoires denk ik gelijk aan mooi, bijzonder en exclusief. in de blog van vandaag vertel ik over een aantal mooie design lampen. Lees je mee?!

Hoe zorg je voor meer licht in huis?

Verlichting in je huis is erg belangrijk! Het is soms lastig om de perfecte verlichting te krijgen in huis. Daarbij is ook belangrijk om slim om te gaan met het daglicht in jouw huis. De nieuwste trend van 2018 zijn onder andere moderne en frisse kleuren. Steeds meer mensen kiezen voor een licht interieur. Hierbij zijn mooie lampen onmisbaar én raad ik dus ook zeker aan om meer daglicht te creëren in huis. Dan heb jij in ieder geval de perfecte combinatie in je huis! Hieronder heb ik 5 tips die perfect aansluiten op de nieuwste trend, om zo meer daglicht te creëren in huis:

  1. Door je kozijnen wit te schilderen wordt er meer licht in huis weerkaatst;
  2. Plaats spiegels in de buurt van de ramen voor een ruimtelijke uitstraling;
  3. Kies voor lichte meubels in je interieur;
  4. Maak de vensterbank leeg;
  5. Het meeste licht wordt weerkaatst door de vloer. Zorg voor een lichte, eventueel reflecterende vloer.

Louis Poulsen

Naast dat je veel kan doen met daglicht, zijn lampen ook erg belangrijk in een interieur. Ik was laatst aan het rondkijken naar lampen bij Sterk Online en kwam gelijk een super tof merk tegen: Louis Poulsen. Het zijn mooie design lampen en geven natuurlijk licht!

Louis Poulsen focust zich vooral op de functie van de lamp en daarna pas het ontwerp. En dat is precies wat ik wil als ik een lamp koop! Het moet functioneel zijn en mooi. Louis Poulsen is een Deens design merk dat lampen maakt die natuurlijk licht geven. Elk detail in de lampen hebben een functie en dat is zo gaaf!

Mijn favorieten

Hieronder laat ik jullie mijn favorieten zien die ik tegenkwam bij Sterk Online.

Stoere tafellampen

Hoe stoer is deze tafellamp! De lamp doet mij denken aan de lamp die ik vroeger altijd op mijn bureau had staan. Het geeft niet alleen een leuke toevoeging aan je interieur door de industriële uitstraling, maar ook nog eens voldoende licht voor als je bijvoorbeeld aan het werk bent aan je bureau. Door het scharnier op de helft kun je de lamp precies op de hoogte instellen die jij fijn vindt.

Robuuste hanglamp

Ik ben verliefd op deze hanglamp! Het leuke hieraan is, zoals je op de foto ziet, dat je de lampen met meerdere tegelijk op kunt hangen en op verschillende hoogtes. Zo creëer je een speels effect. Om het helemaal af te maken kun je zelfs nog spelen met verschillende kleuren. Bijvoorbeeld donker grijs, donker roze, zwart,wit en grijs/wit! Genoeg keus om te combineren.

Vrolijke hanglamp

De Cirque lamp zorgt voor een rustige en vrolijke uitstraling. Het geeft een mooie, zachte verspreiding van het licht naar beneden. Dat is ideaal! Zo raak je nooit verblind door het licht. Persoonlijk zou ik de lamp combineren met rustige elementen en kleuren. Hierdoor wordt de lamp een echte eyecatcher!

Unieke vormen

Wanneer je van unieke vormen in een interieur houdt en echt een keer wat anders wilt, dan is deze lamp ook zeker een aanrader: de PH 5 hanglamp. Deze lamp is nu beschikbaar in veel unieke nieuwe kleuren, omdat het ontwerp 60 jaar bestaat! Doordat het ontwerp bestaat uit gelaagd aluminium, wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Hierdoor krijg je ook weer een natuurlijke verlichting.

Sterk Online

Bij Sterk Online kun je niet alleen maar terecht voor verlichting! Maar dat wist je misschien al als je ons langer volgt. Naast verlichting hebben zij ook een ruim assortiment in meubels en verschillende accessoires voor in huis. Je vindt er echt alles op het gebied van Scandinavisch design. Ben je benieuwd naar de andere leuke producten bij Sterk Online? Klik dan hier en neem gerust een kijkje op hun website!

Wat vind jij van de verlichting van Louis Poulsen? Ik vind het leuk dat het een keertje iets anders is dan ‘gewone’ verlichting! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Een verzekering die bij jou past

Het is altijd weer een lastig ding. Een zorgverzekering kiezen die bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *