Een hele mooie aanwinst op ons kantoor!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een tijdje geleden zijn wij verhuisd en zitten nu in een heel tof kantoor! We hebben het leuk ingericht, maar er miste toch nog iets… opbergruimte! Van de Online interieurshop kregen wij een hele toffe kast! In deze blog geef ik je een aantal handige tips voor verschillende opbergmogelijkheden en laat ik je de kast zien!   

#1. Manden

Ben jij rommel ook zo zat? Dat alles rondslingert? Helemaal te begrijpen! Hiervoor heb ik een hele praktische en mooie oplossing. Haal 3 mandjes waarin je elk wat anders in doet. Bijvoorbeeld: 1. Magazines 2. Sleutels 3. Plakband en pennen etc. Zo houd je het overzichtelijk. Ga dan voor manden die mooi staan in jouw interieur. Op de foto hieronder zie je prachtige manden die van riet zijn gemaakt.    


Credits: Sweet living shop

#2. Kisten

In de woonkamer is het vaak het snelst een rommel, toch? Hoe leuk is dan deze oplossing! Zet een aantal kisten op en naast elkaar en maak er een leuke afscheidingswand van. Zo wordt het knus en heeft het een functionele waarde. Op deze manier heb je opeens veel opbergruimte. Ook kun je er persoonlijke spullen in doen zoals, foto’s, plantjes en accessoires. Maak het helemaal naar jouw stijl. 


Credits: De kisten koning

#3. Kast

Zoals ik al vertelde zijn wij een tijdje geleden verhuisd en hebben nu een prachtig kantoor. Wij hebben veel witte meubels en willen het ook graag licht houden. Door het filmen van onze DIY’s hebben wij veel spullen, maar dat moeten we ook allemaal ergens kwijt! Wij kregen deze prachtige witte kast van de Online Interieurshop. Dit is echt een aanwinst op ons kantoor. Hij staat zo prachtig en er kan veel in. En met veel bedoel ik echt VEEL! ;’) Daarom is de 3e tip, kies een grote kast waar veel in kan.

Je kan er ook leuke spulletjes op zetten. Mooie planten staan altijd goed bij witte meubels. Dit geeft een frisse uitstraling!

Details maken het vaak helemaal af. Het bijzondere aan deze kast vind ik toch wel de handvaten. Dit is een keer iets anders dan ‘gewoon’.

Hoe leuk ziet dit eruit? Echt een perfect plaatje als je het mij vraagt!

#4. Tuinbank

Het lekkere weer komt eraan en hoe heerlijk is het dan om in de tuin te zitten met een koud drankje en een hapje? Heb jij kussens, dekentjes, speelgoed of andere spullen die je ergens kwijt moet? Dan is deze tuinbank de perfecte oplossing. Je legt het allemaal in de bank en niemand ziet het, haha.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de tips vinden. Let me know! Liefs, Larissa

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Larissa Enderink

Het inrichten van een onderhoudsvrije tuin

Het lekkere weer komt eraan! Ik krijg al de zomerkriebels als ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *