Een heerlijke geur door heel je huis met Wasparfum

Inspiratie tijd: 2 minuten

De lekkerste geuren voor je kleding en huis! Wie wil er nou niet dat dat je was heerlijk ruikt? Met de wasparfums van Wasparfum gaan je kleren heerlijk ruiken en daardoor automatisch ook je huis. Het is toch altijd een lekker gevoel als je de was weer hebt gedaan en er een fijne geur door je huis hangt.

Wat is wasparfum?

Wasparfum zorgt ervoor dat je was lekker gaat ruiken! Door het gebruik van wasmiddel en wasverzachter kan je wasmachine soms muf ruiken bij het openen van je wasmachine. Dit is geen fijne ervaring vind ik zelf. Maar door de wasparfum heb je dit probleem niet meer. Ook je kledingkast gaat er heerlijk door ruiken en zou je eigenlijk de hele dag met je neus in de kast of kleding willen hangen. 😉 Je druppelt een paar druppels (of meer – afhankelijk van de hoeveelheid was) in het vakje waar de wasverzachter normaal in gaat. De wasparfum heeft een sterkere geur dan bijvoorbeeld waskorrels. Ideaal dus!

De lekkerste geuren 

In deze blog licht ik drie heerlijke geuren uit genaamd: Zircone, Dolce en Agata! Misschien zijn deze wel jouw nieuwe favoriet. Deze drie geuren hebben ieder een unieke geur die jou helemaal verliefd kunnen maken. Doordat er zoveel verschillende geuren zijn zou je ook telkens een andere geur kunnen kiezen zodat je alles wel een keer hebt gehad. 

Tips 

Een tip die ik wil geven is misschien wel een van de beste tips die je kunt krijgen als het gaat om een lekkere geur in huis. Als je thuis een lege geurstokjeshouder hebt kan je deze met water en een aantal druppels van de wasparfum vullen en heel je huis ruikt dan lekker. Je zou dit bijvoorbeeld ook in een plantenspuit kunnen doen en vervolgens in je gordijnen spuiten. Heerlijk!

Dolce

Dolce betekent zacht, babyzacht. Deze geur is uit de babycollectie waarmee je de babykleding mee kan wassen. Ik denk dat je de kleine niet meer los laat als je met deze geur de was hebt gedaan. 

Zircone

Dit is een erg warme geur! Het geeft je was een warme zoete ‘’gouden’’ geur. Zircone is een geursensatie van passiebloem en bergamot met een kleine ondertoon van de rijke aroma van earl grey. 

Agata

Agata geeft je was een heerlijke, bloemige en frisse geur die ook lang in je kleding blijft zitten! Wie wil dat nou niet? Ook erg geschikt voor sportkleding en mannenkleding bijvoorbeeld. 

Ben jij al bekend met Wasparfum.nl? Neem vooral een kijkje! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een nieuwe look in de keuken

Wat doe je als je in een appartement woont wat gesloopt gaat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *