Duurzaam sfeer maken in de badkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Na een lange dag werken heb je wel even zin om lekker rustig in bad te zitten met een goed boek. Dan is de sfeer in je badkamer heel belangrijk. En bij sfeer hoort natuurlijk ook licht. Goede verlichting in je badkamer is belangrijk en als het nou ook nog eens duurzame verlichting is is het helemaal top! In deze blog ga ik je vertellen over goede, duurzame verlichting in de badkamer. Lees vooral verder!

Functioneel

Je wil in je badkamer sfeerlicht hebben, maar functioneel licht is ook heel belangrijk. Vooral als je je make up gaat doen of je moet scheren. Daarom is het bijvoorbeeld handig als je kiest voor licht dat je kan dimmen. ‘S avonds in bad heerlijk warm sfeerlicht met een aantal kaarsjes (ook erg duurzaam ;-)) en in de ochtend wit licht, zodat je alles goed en duidelijk kan zien. 

LED Verlichting 

Waarom kiezen voor LED verlichting? LED verlichting is om mee te beginnen erg energiebesparend en dat is wel fijn voor in de badkamer, omdat je daar toch wel veel tijd besteed. Naast dat het een duurzame optie is is het ook ideaal licht voor in de badkamer, omdat het vochtbestendig is en het niet warm wordt. Dat is een stuk veiliger. Bovendien is het assortiment van LED verlichting erg groot. Je kan kiezen voor strips, spots of gewone lampen.

Spotjes 

Voor mooi licht in de badkamer zijn spotjes ook perfect. Bijvoorbeeld de badkamer inbouwspots van LedLampenDirect Deze passen perfect in elke badkamer en zijn ook nog eens duurzaam. Kies bijvoorbeeld voor de LED inbouwspots met een dimfunctie. Zo kan je zelf bepalen wat voor licht je wil op dat moment. Plaats de spotjes boven de spiegel, waar je het meeste licht nodig hebt. 

Duurzaam

Een voordeel van LED verlichting is niet alleen dat het energiebesparend is, maar de verlichting kan ook veilig gerecycled worden zonder enige schade aan te richten aan het milieu. Wie wil dat nou niet? 

Heb jij ook al duurzame verlichting in huis of ben je het van plan te installeren? Neem dan nog een kijkje op de website en laat het ons weten in onze reacties! Ik ben benieuwd! Liefs.   

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Gietvloer praat!

In deze blog wordt meer verteld over gietvloeren bij bloggers Karin en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *